Címkék: Hyundai Tucson | N Line

2019. március 23. szombat, 22:56

 

Az új Tucson N Line bevezetésével a Hyundai Motor tovább szélesíti az európai piacon elérhető, vonzó N Line modellek kínálatát, és ezzel a márka első szabadidőjárműveként alkalmazza a sportos N Line megjelenést és hangulatot. Az új modell a Tucson ikonikus erejét, biztonságát és kényelmét társítja az N Line dinamikus stíluselemeivel és szellemiségével.

 

Miután 2018-ban az i30 modellel sikeresen bevezette az N Line sorozatot, a Hyundai most tovább bővíti dinamikus felszereltségi szintjét. „Az új Tucson N Line megjelenésével a Hyundai azon ügyfelei számára is elérhetővé teszi a sportos hangulatot, akik ragaszkodnak a szabadidőjárművek sokoldalúságához és kényelméhez.” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékekért felelős alelnöke. „A Tucson legkeresettebb típusunk Európában, és tökéletesen megtestesíti a márka összes értékét, így különösen nagy izgalommal vezetjük be a szegmensben az N Line sorozatot.”



A háromféle hajtáslánccal, első- és összkerékhajtással egyaránt elérhető új Tucson N Line olyan családbarát jármű, amely maximálisan megfelel az ügyfelek mindennapi mobilitási igényeinek.
 
Az új Tucsonban 2018-ban bevezetett, 2,0 literes CRDi 48V dízelmotor mellett a Hyundai ezúttal a 100 kW/136 LE teljesítményű 1.6 CRDi dízelmotorral kombinálta a takarékos és robbanékony 48 voltos mild-hibrid technológiáját, amely akár 11% fogyasztás-csökkenést eredményez (NEDC 2.0.)

A mild-hibrid hajtáslánc hozzájárul a Hyundai globális üzemanyag-takarékossági erőfeszítéseihez. A technológia egy 0,44 kWh kapacitású 48 voltos lítium-ion polimer akkumulátorból, egy mild- hibrid indítómotor/generátor egységből (MHSG), egy kisfeszültségű egyenáram/egyenáram átalakítóból, valamint egy egyenáram/váltóáram átalakítóból áll. A 48V technológia révén az új Hyundai Tucson üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása akár 11 százalékkal csökkenthető.

A 136 kW/185 LE teljesítményű 2.0 CRDi 48V mild-hibrid erőforrás az új Tucson motorválasztékának legerősebb tagja. Nem kevésbé kiegyensúlyozott opció a 130 kW/177 LE teljesítményű 1.6 T-GDI benzinmotor. Az összes erőforrás teljesíti az új Euro 6d Temp károsanyag-kibocsátási normát.

Több optikai csomagnál: az N Line módosított futómű- és kormánybeállítással kínál sportos élményt



A Hyundai Tucson N Line a családi szabadidőjárművek előnyeit kombinálja az N ihletésű sportossággal. Az új kivitel külső és belső stíluselemeit a Hyundai nagyteljesítményű N modellcsaládja ihlette. A dinamikus formajegyekhez a benzines turbómotorral, illetve a legerősebb dízelmotorral szerelt kiviteleken módosított elektromos szervokormány, valamint áthangolt futóműbeállítás társul, így biztosítva sportosabb vezetési élményt.
A Tucson N Line kivitel csúcsmotorjaihoz hátul 5, elöl 8 százalékkal feszesebb rugók tartoznak, míg a kormánymű vezérlő szoftverének módosítása valamivel közvetlenebb, lineárisabb kormányérzetet eredményez.

Az átrajzolt lökhárítók és a sötét króm keretbe foglalt, sötét rácshálós hűtőmaszk lenyűgöző látvány. Ezen túlmenően a sötét tónusú 19 colos könnyűfém keréktárcsák és külső tükörházak, valamint a fényes fekete hátsó légterelő még inkább kihangsúlyozza az autó sportos természetét. A Tucson N Line dinamikusabb megjelenéséhez a sötét keretű fényszórók, az egyedi kialakítású, LED-es nappali fények, valamint a karosszéria színére fényezett külső ajtókilincsekhez társuló, sötétített ablakkeretek is hozzájárulnak.



A belső térben N márkajelzésű bőr/nyersbőr sportülések, valamint a kormánykereket és az üléseket díszítő piros kontrasztos öltések fogadják az utasokat. Az N Line csomag része a könnyűfém pedálsor, valamint a pirossal varrott N bőr váltókar is.

Az Európában tervezett, tesztelt és gyártott új Tucson N Line Európa-szerte kilenc különböző karosszériaszínben rendelhető.



 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER