Címkék: Hyundai | tanulmanyauto

2020. február 20. csütörtök, 21:19

 

A Hyundai Motor a „valódi fejlődés van a levegőben” tematikája köré rendezi jelenlétét a március 5-15. között megrendezésre kerülő 2020. évi Genfi Autószalonon.

 

 

 A vadonatúj i20 és az új i30 világpremierje mellett a Hyundai legfrissebb tanulmányautóját is kiállítja Genfben, mint a vállalat 'érzéki sportosság' dizájnfilozófiájának legújabb kiterjesztését.
A „valódi fejlődés van a levegőben” a Hyundai új márkaszintű jövőképére: 'az emberiséget szolgáló fejlődés' szemléletre utal, amelynek szellemében a Hyundai a mobilitás emberközpontú megközelítésével igyekszik tökéletesebbé tenni az emberek életét. A „valódi fejlődés” nem csupán azt mutatja meg, hogy a Hyundai merre tart, hanem azt is, hogy milyen nagy utat tett meg eddig.

 

 


 A Hyundai emellett az „optimista futurizmus” formai filozófia új fejezetét is bemutatja, amelyben a természet és a technológia, az érzelmek és a praktikum egyensúlyára törekszik. A filozófiához kapcsolódóan a Hyundai bemutatja globális és moduláris elektromos padlólemezére épülő, új elektromos tanulmányautóját.
A vadonatúj i20 és az új i30 egyaránt a 2020. évi Genfi Autószalonon ünnepli világpremierjét. A vadonatúj i20 minden részletében új formavilággal lép színre: ez lesz a márka első olyan Európában kapható típusa, amely a márka legújabb formanyelvét, az 'érzéki sportosságot' tükrözi. Az i30 ugyancsak átfogó megújuláson esett át. A vállalat bevezeti a népszerű i30 kombi N Line verzióját, azaz most először az i30 család minden karosszériaváltozatához elérhető lesz ez a sportos felszereltségi szint.

„Az idei Genfi Autószalonon bemutatjuk, hogy a Hyundainál valódi fejlődés van a levegőben. Az év végére modellkínálatunk több mint háromnegyede elérhető lesz részben vagy teljesen elektromos kivitelben.” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékekért felelős alelnöke. „Nagy izgalommal mutatjuk be új elektromos tanulmányautónkat, valamint természetesen a most először látható, vadonatúj i20 és új i30 modelleket.”

Hyundai arcok: ismerje meg az innovációk hátterében álló személyeket

 A Hyundai sajtókonferenciájára március 3-án, kedden délelőtt 11:45 órakor kerül sor a márka standján, a 45. számú csarnokban. A vállalat emellett március 3-án, kedden interaktív sajtóprogramot rendez meghívott újságírók számára Hyundai Arcok néven. Itt olyan témákkal foglalkoznak majd a résztvevők, mint a Hyundai tiszta mobilitási programja vagy a Style Set Free projekt. Emellett közelebbről is megismerkedhetnek a sajtótájékoztató keretében leleplezendő új modellekkel.

A fontos Hyundai vezetők részvételével zajló 'Arcok' találkozók minden esetben előadásból és bemutatóból, valamint egy azokat követő kérdezz-felelek programból állnak. Olyan döntéshozók vesznek részt a programon, mint Luc Donckerwolke (a Hyundai Motor Group formatervezésért felelős igazgatója), SangYup Lee (a Hyundai Motor Company globális formatervezési központjának vezetője), Wonhong Cho (a Hyundai Motor Company ügyfélélmény részlegének igazgatója), Raf van Nuffel (a Hyundai Motor Europe termékmarketingért és árképzésért felelős igazgatója) és még sokan mások.

Hyundai Motor Genfi Autószalon program – 2020. március 3.
Hyundai arcok, 1. kör: 10:30 – 11:00
A vadonatúj i20 és az új i30 termékpremierje: a Hyundai villamosítási ígérete
Hyundai sajtókonferencia: 11:45 – 12:00

Hyundai arcok, 1. kör: 13:00 – 14:30

Style Set Free: a Hyundai újraértelmezi az utazás élményét

Koncepcióautó: a Hyundai 'optimista futurizmusról' alkotott elképzelése
A Hyundai tiszta mobilitási programja: erőteljes hagyományok, még erősebb jövőkép
Hyundai arcok, 2. kör: 14:30 – 16:30
A vadonatúj i20 és az új i30 termékpremierje: a Hyundai villamosítási ígérete
Style Set Free: a Hyundai újraértelmezi az utazás élményét
Koncepcióautó: a Hyundai 'optimista futurizmusról' alkotott elképzelése
A Hyundai tiszta mobilitási programja: erőteljes hagyományok, még erősebb jövőkép
Hyundai arcok, 3. kör: 16:30 – 17:00
A vadonatúj i20 és az új i30 termékpremierje: a Hyundai villamosítási ígérete

 

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER