2013. február 12. kedd, 14:11

 

Izgatottan várt nap köszöntött a Manchester United játékosaira és személyzetére, amikor a szponzorálási megállapodás részeként a klub edzőpályáján átvehették új Chevroletjeik kulcsát. A játékosok igényeinek és életstílusuknak megfelelően választottak autót, de legnépszerűbbnek a Chevrolet Captiva bizonyult.

“A Chevrolet portfóliója mindenkinek kínál az életstílusához illő kocsit a Manchesternél, legyen a kedvenc a Captiva, a kiterjesztett hatótávú Volt villanyautó, vagy az ikonszerű Camaro, illetve Corvette,” mondta Susan Docherty, a Chevrolet Europe elnök-vezérigazgatója. “Nagyszerű látni, hogy a Manchester United embereinek a kezében van a kulcs – a bajnokságé is, és az autóké is.”

manchester-united-corvette


Autójuk mellé néhány játékos speciális vezetési és biztonsági tippeket is kapott a Corvette Racing versenyzőjétől, Oliver Gavin től, akinek tapasztalatátadása még emlékezetesebbé tette az eseményt.

Robin Van Persie, aki a Captiva mellett tette le a garast, így beszélt: "Két gyerekem van, úgyhogy éppen ez a kocsi való nekem – igazi családi autó. Nagyon jól néz ki, és tényleg jó is.” A 29 éves játékos nemrég érkezett a Manchester Unitedhez, de máris nagyot alakított: ő az első osztály gólkirálya, 18-szor talált a kapuba.

A szintén holland Alexander Buttner is Captivát kért. “Igazán tetszik, tágas is. Sok családtagom jött át Hollandiából, és jó, hogy mind elférünk, ha megyünk valahová,” jelentette ki.

manchester-united-chevrolet-captiva

A kapus Sam Johnstone és Nick Powell „villamosra szállt át” a Volttal. A középpályás Powell szavai: “Nem olyan, mint a többi, sokkal halkabb… Jövőbemutató jármű, különösen az energiatakarékosságával.”

A 400 lóerő fölötti Chevrolet Camaro és a választékot megkoronázó Chevrolet Corvette lett a csodacsatár Wayne Rooney, a védő Patrice Evra, a középpályás Michael Carrick és a mexikói góllövő Javier Hernandez favoritja.

Wayne Rooney el van ragadtatva Camaro kabriójától: “Óriási, szenzációsan néz ki, alig várom, hogy vezessem. Amikor mindegyik kocsit együtt láttam, arra gondoltam, hogy ez aztán nekem való, szép, és remekül megy. Manuális sebességváltóval kértem, így lehet igazán kihasználni egy sportkocsi képességeit.”

rooney-camaro

Patrice Evra a Camaro kupét választotta: “Tetszik a formája, fantasztikus! Épp most mentem vele először, és igazán meglepett, nagyon megy, tényleg erős, szörnyen boldog vagyok.”

Michael Carrick örömmel ült vissza egy sportkocsi, a Corvette GS volánja mögé: “Dodge Viperem volt, de sosem volt sportkocsim hosszabb ideig, úgyhogy ez egy nagy szám nekem. Amikor lehetőségem nyílt kapni egy Corvette-et, azonnal lecsaptam rá!”

Javier Hernandez választása a méret miatt esett a Corvette-re: “Megnéztem Camarót és a Corvette-et, ez nem túl nagy, illik hozzám, eléggé hasonlók vagyunk!”, mondta, “Nagyon jó kocsi, örülök, hogy a Chevrolet megajándékozott vele.”

A egy 2012-ben aláírt támogatási megállapodás részeként lett a Manchester United Hivatalos Autós Partnere. A Vörösök mezét a Chevrolet logója díszíti a 2014/5-ös idénytől.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER