Címkék: 2017 | BMW | elektromos autók | Tesla | túra

2017. május 31. szerda, 20:36

 

Több európai országba is ellátogat 2017-ben a BMW Electric Now túra, amely áprilisban Lengyelország 3 városával kezdődött, Magyarország előtt Ausztriában járt, majd elviszi az BMW elektromos és iPerformance modelljeit még Szlovénia és Szlovákia városaiba.

 

BMW Electric Tour képek
Képgaléria
BMW Electric Tour képek
A képre kattintva galéria nyílik több képpel!A BMW ügyfelei kipróbálhatják a BMW i és iPerformance modelleket különböző pálya és országúti vezetési körülmények között.
A közkedvelt BMW i3 és a sokak által vágyott i8 mellett megismerhetik a legújabb X5 40e 740e és a nemrég bemutatott 530e modellek tulajdonságait, az utóbbiaknál közúti vezetés közben lehet az elektromos programokat váltogatni, míg az i3-as és i8-asokat forgalomtól elzárt pályán lehet konstruktőrök vezetésével kipróbálni. Míg az i8-asoknál a sportautós tapadás, gyorsulás a lényeges, az i3-asoknak szűk kibójázott szlalom pályát és utakat építenek, ahol a jó manőverezhetőségét lehet megtapasztalni.
Az Electric Pop-Up store-ban pedig a vendégekkel interaktív és informatív termékélményt élhetnek át. A speciális témák köré csoportosított, szakaszokra osztott menetpróbák – amelyeknek egy része közúton zajlott – személyes tapasztalás útján ismertetik meg a résztvevőkkel az elektromos autókra jellemző vezetési élményt.


Tekintsék meg a program életképeit videóbanTudták? A BMW annyi i és iPerformance modellt ad el a benzines és dízel meghajtású autóin felül, mint a Testla?

Jelenleg a BMW rendelkezik a legszélesebb elektromos és plug-in-hibrid modellválasztékkal a világon, így nemcsak a prémium kategóriában, hanem a teljes piacon vezető szerepet tölt be az elektromos meghajtást használó modellek számában.A BMW i3 és i8 modellek új almárka tagjaiként indultak el néhány éve, melyek nemcsak meghajtásukban, hanem karosszériaépítési módjukban is úttörő szerepet vállaltak. Az i modellekhez csatlakozott 2015-ben az X5 40e, majd tavaly a 225xe, a 330e és a 740e luxuslimuzin. A bajor gyártó szintén 2016-ban vezette be a BMW iPerformance modellcsaládot, melyet a vállalat innovatív, a jövő technikáját megjelenítő autói képviselnek. 2017 tavaszán érkezett meg a BMW 530e, így jelenleg hét különböző plug-in-hibrid, valamint az elektromos meghajtású BMW i3 alkotják a kínálatot. Míg tavaly több mint 62 000 db BMW i és iPerformance modellt adott el a vállalat világszerte, idén a cél a 100 000 db-os értékesítés elérése, melyre minden esély adott a folyamatosan bővülő kínálattal.

Magyarország jelentős BMW kedvelő ország

„Magyarországon a BMW i modellek kiemelt népszerűséggel bírnak, a 2015-ben bevezetett zöld rendszám számos praktikus előnyt hozott elsősorban a mindennapi használhatóságban az ingyenes városi parkolással, ugyanakkor láthatóságot is adott a BMW elektromos meghajtást használó modelljeinek. A tavaly év végén bejelentett állami támogatás további kézzelfogható előnyöket tartogat, mellyel az állam az elektomobilitás terjedését szorgalmazná. Az Electric Now Tour program kitűnő lehetőséget biztosított arra, hogy a BMW i és iPerformance modelleket egyszerre, egymás után vezetve tesztelhessék a meghívottak, illetve az esemény kiválóan demonstrálta azt a kínalatbeli sokszínűséget és innovációt amit ma a BMW márka világszerte képvisel“ – mondta el Salgó András a BMW Group Magyarország kommunikációs vezetője az esemény alkalmával.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER