Címkék: BMW Yacht Sport | életstílus | életstílus termékek | vitorlázás

2016. szeptember 06. kedd, 19:40

 

A praktikus szabadidő-viseletekkel és hasznos fedélzeti kiegészítőkkel még kellemesebb nyíltvízi élmények várnak a BMW ügyfeleire.

Nem sokkal azután, hogy a franciaországi szervezők nyilvánosságra hozták a szeptember 24. - október 2. között megrendezendő és a BMW Yachtsport versenynaptárban is kimagasló eseményként számon tartott Les Voiles de St. Tropez vitorlásverseny-sorozat részletes programját, a bajor gyártó nagy örömmel mutatja be méltán népszerű BMW Yachtsport Kollekciója új termékeit. A táskák, a kiegészítők és a ruhadarabok ezúttal is prémium minőségükkel és sportos tengerparti stílusukkal nyűgözik le a célközönség tagjait.

bmw-yachting-collection

Miközben a kollekció termékeinek szélvédő és vízlepergető anyaghasználata a yachtsport mindenféle szélsőséges követelményének megfelel, a funkcionális szabás és az ötletes részletek – mint például a központi cipzár felső végén elhelyezett cipzár-zseb, amely a ruhaanyag becsípődését segít megelőzni – egyedülálló komfortot biztosítanak.

A vízlepergető hatású BMW Yachtsport Dzseki erős szélben és kitartó vízpermetben is kiváló választás, nőknek és férfiaknak egyaránt. A kényelmes viselet testre igazítható kialakítása fordulás és halzolás közben is abszolút mozgási szabadságot garantál. A fehér alapon sötétkék kontraszt árnyalatú, vörös és fehér csíkokkal tűzdelt dzseki a mellrészen domborított BMW Yachtsport feliratot visel, a stílusos felső így a fedélzet mellett a parton is ideális választás.

bmw-yachting-collection-2

A kivételesen sportos BMW Yachtsport Pólóing hamisítatlan stílusjegye a jobb ujjra varrt BMW hajószászló, a belső öltéseknél és a külső ujjvégeken feltűnő kék-piros csíkozás, valamint a mellrészen és a gallér belső felén feltüntetett BMW Yachtsport felirat. A kollekciót a vadonatúj BMW Yachtsapka egészíti ki, amelyet kizárólag pamutból, fehér alapon sötétkék kontraszt varrással álmodtak meg a készítők, hogy még a tenger közepén is megvédje viselőjét a napszúrástól.

bmw-yachting-collection-3

A stílusos ruhadarabokon túl az új BMW Yachtsport Kollekció különleges táskákat is tartogat, amelyeket bátran magukkal vihetnek kihajózáskor a bajor gyártó ügyfelei. Az extra széles nyílással és hatalmas belső zsebbel ellátott BMW Yachtzsák garantálja, hogy még a legérzékenyebb eszközök, így például a mobiltelefonok és a laptopok is szárazon vészelik át a nyíltvízi kalandokat. A táska természetesen vízlepergető és portaszító vászon bevonatot kapott.

bmw-yachting-collection-4

A parton eltöltött pihenőidő során a BMW Yacht Strandtáska lehet az ideális választás, miközben a viharos kirándulások közötti biztonságról a prémium minőségű BMW Yacht Száraztáska gondoskodik. A masszív, strapabíró anyagból készült száraztáskát hegesztett varrások teszik teljes mértékben vízállóvá. Az új BMW Yachtsport Kollekció táskáit az óceáni hajózás egyik legfőbb kihívását jelentő chilei Horn-fok koordinátái díszítik, a termékek pántjai pedig a vitorlás köteleket idézik.

bmw-yachting-collection-5

Hogy az otthont, az autót és a hajót nyitó kulcsok még véletlenül se tűnhessenek el, a kollekció egy karabiner formájú BMW Yacht Kulcstartót is kínál, amelynek szíja vitorlás kötélből készült, az exkluzivitást pedig fémből készült BMW logó és BMW hajószászló fokozza. Az ötletes kulcstartónak köszönhetően a BMW ügyfelei minden pillanatban könnyedén hozzáférhetnek kulcsaikhoz, bármerre is sodorják őket az áramlatok.

bmw-yachting-collection-6

Az új BMW Yachtsport Kollekció fentebb bemutatott ruhadarabjai, kiegészítői és táskái a www.shop.bmw.com weboldalon és az egyes BMW márkakereskedésekben várják a bajor gyártó rajongóit, sok más termék társaságában.

Ajánlott bruttó kiskereskedelmi árak:

BMW Yachtsport Dzseki (unisex): 53 950,-Ft

BMW Yachtsport Pólóing (unisex): 28 410,-Ft

BMW Yachtsapka (unisex): 10 230,-Ft

BMW Yachtzsák: 30 570,-Ft

BMW Yacht Strandtáska: 23 380,-Ft

BMW Yacht Száraztáska: 8 990,-Ft

BMW Yacht Kulcstartó: 3 410,-Ft

bmw-yachting-collection-7


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER