Címkék: BMW örökség | MINI örökség | Örökség | Vállalati örökség

2016. július 09. szombat, 23:22

 

Az ikonikus járműkülönlegességeket gondozó BMW Group Classic vadonatúj épületegyüttesében a történelmi archívumok és a hagyományőrző kiállítások mellett családias hangulatú ügyfélközpont, széleskörű alkatrész-szaküzlet, professzionális márkaszerviz és korhű kikapcsolódási lehetőség is várja a bajor gyártó ügyfeleit és rajongóit.

 

Az ikonikus járműkülönlegességeket gondozó BMW Group Classic vadonatúj, történelmi helyszínen folytatja tovább működését: a vállalat százéves múltját idéző archívumok, a legendás motorkerékpárokat és autókat őrző kiállítások, a népszerű workshopok, a központi irodák, a családias hangulatú ügyfélközpont és a több mint 55 000 eredeti alkatrészt kínáló szaküzlet München Milbertshofen kerületében költözött közös épületegyüttesbe. Azzal pedig, hogy a BMW Group Classic új otthona éppen a vállalatcsoport centenáriumi évében készült el, a BMW Group a gyökereiben rejlő értékek és a múltbéli hagyományok megőrzését élteti. A Moosacher Straße 66 szám alatt található, mintegy 13 000 négyzetméter alapterületű épületegyüttes kiemelt jelentőséggel bír a bajor gyártó történetében, hiszen egy évszázaddal ezelőtt, 1916 márciusában itt kezdődött meg a BMW AG sikertörténete. Az egykori üzem jellegzetes, boltíves kapuját, amelynek tetején egy történelmi toronyóra is látható, az évek során műemlékké nyilvánították, így mára már teljesen felújítva, ikonikus elemként szimbolizálja a komplexumba érkezők előtt a BMW Group történelmi utazásának kezdetét.

the-new-home-of-bmw

„Mostantól minden részlegünk egy közös tető alatt dolgozik, amely ideális feltételeket teremt nekünk ahhoz, hogy méltóképpen megőrizzük történelmi örökségeinket. Az idei év olyan fontosabb eseményeit, mint a Concorso d’Eleganza Villa d’Este, a Mille Miglia és a Festival of Speed, az új komplexumból is kivétel nélkül sikerrel menedzseltük végig, az új otthon pedig már megnyitása legelső napján, 2016. március 7-én, a BMW Group fennállásának centenáriumát ünneplő sajtótájékoztatón igazolta létjogosultságát” – mondta Ulrich Knieps, a BMW Group Classic igazgatója.

A BMW Group Classic új otthona a BMW, a MINI és a Rolls-Royce klasszikus járművei iránt rajongók és az ikonikus járműkülönlegességek tulajdonosai számára egyaránt ideális találkozási lehetőségeket kínál, ahol a bajor gyártó ügyfelei két- és négykerekű kedvencük tökéletes megőrzéséhez, illetve odaadó gondozásához is értékes információkat és szolgáltatásokat kapnak. A hatalmas épületegyüttes legendás üzemcsarnokában mindeközben a BMW Group Classic széleskörű gyűjteményének járművei és egyéb kiállítási tárgyai tekinthetők meg teljes életnagyságban, az egyes helyszíneket pedig különféle eseményekre ki is bérelhetik az érdeklődők. A bajor gyártó exkluzív tárlatvezetéssel is kedveskedik a komplexumba látogatóknak, akik így az új helyszínről és a BMW Group százéves történelméről egyaránt mélyreható információkkal gazdagodhatnak. Az épületegyüttesben a „Mo 66” nevű kávézó is megkezdte működését, ahol a vendégek közvetlenül a BMW Group Classic központi kiállítócsarnokára nézve hódolhatnak a kulináris élvezeteknek.

the-new-bmw-group-cl

Az új épületegyüttes arra is lehetőséget biztosít, hogy a BMW Group Classic minden korábbinál átfogóbb módon mutassa be a látogatóknak a vállalatcsoport, valamint a BMW, a MINI és a Rolls-Royce történelmének mérföldköveit, miközben a BMW Group archívumaiban a vállalatot, a márkákat és a termékeket érintő legrészletesebb kérdésekre is minden válasz megtalálható. A BMW Group Classic vadonatúj központi irodájában már a sajtókommunikációért, a marketingért, illetve az esemény- és kiállítás-szervezésért felelős csapatok is egymás mellett dolgoznak, sokéves tapasztalattal, kimagasló szaktudással és megszállott szenvedéllyel. A vállalat járműipari szakértői a történelmi motorkerékpárok és a klasszikus autók megőrzését és felújítását végzik, miközben a járművek megvásárlása és eladása terén is segítséget nyújtanak az ügyfeleknek. A BMW Group Classic szükség esetén pénzügyi kölcsönnel is segíti ügyfelei klasszikusautó-vásárlását és az eredeti alkatrészek beszerzését. A vállalat szaküzlete jelenleg több mint 55 000 eredeti alkatrészhez kínál hozzáférést, ez a szám azonban napról napra növekszik. A BMW Group Classic alkatrész-szaküzlete kizárólag eredeti alkatrészekkel szolgálja ki a két- és négykerekű járműkülönlegességek tulajdonosait.

bmw-group-the-next-1

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER