Címkék: BMW | BMW 3.0 CSL | BMW Hommage | tanulmányautó | versenyautó

2015. május 16. szombat, 16:49

 

A BMW 3.0 CSL Hommage a bajor gyártó mérnökeinek azon 40 évvel ezelőtti, könnyűszerkezetes járműstruktúra és élvonalbeli sportautós menettulajdonságok terén elért rendkívüli teljesítményét idézi fel, amely életre keltette a motorsport-történelem egyik időtlen klasszikusát, a BMW 3.0 CSL versenyautót.

A formabontó tanulmány innovatív anyagok és korszerű technológia széleskörű felhasználásával az ikonikus modell hamisítatlan motorsport-karakterét eleveníti fel, vadonatúj, izgalmas köntösbe csomagolva.



Erőtől duzzadó karosszéria
A BMW 3.0 CSL Hommage a látványos légterelő elemek, a hangsúlyos kerékjárati ívek, a stílusos tetőtoldat és az extravagáns hátsó szárny alkotta lendületes vonalvezetéssel magabiztos kiállást és atletikus megjelenést sugall, miközben az elegáns, tükörsima felületű oldalfal a tanulmány kivételesen sportos első és hátsó részét ellensúlyozza. A karosszéria gondos részletességgel megformált felületei a koncepcióban rejlő dinamizmusra és exkluzivitásra utalnak, karbonból készült alsó elemei pedig a könnyűszerkezetes járműépítést hangsúlyozzák.

Elegáns utastér
A BMW 3.0 CSL Hommage módszeresen egyszerűsített utastere nem csupán vizuális, de tapintható formában is érezteti a koncepció könnyűszerkezetes architektúráját. A volán mögött kizárólag a szerkezetileg létfontosságú és a vezetéshez elengedhetetlen alkotóelemek kaptak helyet. Anyaghasználatával és részletmegoldásaival az egyedülálló tanulmány a bajor gyártó tervezőmérnökeinek műszaki szakértelmét és dizájnnyelvezeti kifinomultságát hirdeti. Ahogyan az ízléses utastér, úgy a BMW 3.0 CSL Hommage tanulmány egésze is a koncepció különleges karakterét tükrözi, megtestesítve a könnyűszerkezetes járműépítés, a vezetés abszolút élménye és a lebilincselő elegancia közötti tökéletes egyensúlyt.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER