Címkék: auto | rendezvény

2021. június 04. péntek, 18:08

 

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este szervezői –a BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este –nagy örömmel erősítik meg a történelmi járműkülönlegességek legendás szépségversenyeként ismert esemény idei felvonásának október 1-3. közötti időpontját.

 

 

A koronavírus-járvány elleni globális küzdelem számos aspektusban bizakodásra ad okot, amely – a világ minden tájáról érkező résztvevőit és vendégeit tekintve – kulcsfontosságú a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021 számára.

Az esemény szervezői ezért is döntöttek úgy, hogy a 2021-es felvonást kissé szűkebb körben, korlátozott körülmények között rendezik meg: a kiállítás idén nem érinti a Villa Erba luxusszálloda parkját és elmarad a Concorso di Motociclette motorkerékpár-szépségverseny is. A Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021 eseménynek péntektől vasárnapig a Grand Hotel Villa d’Este ad otthont.

 

 

A szakmai zsűri a számtalan beérkezett regisztráció alapján már meg is nevezte az idei járműszépségverseny nyolc kategóriáját:

A - Twentieth Century Style: From Horseless Carriage to Racy Roadster

B - The Art Deco Era: Space, Pace and Grace

C - Showroom Showdown: Britain and Germany Battle for Luxury Supremacy

D - Granturismo all’Italiana: Finding the Perfect GT Formula

E - Big Band ‘40s to Awesome ‘80s: Five Decades of Endurance Racing

F - A Passion for Perfection: Celebrating 90 Years of Pininfarina

G - The Birth of the Supercar: Latin Performance Landmarks

H - The Next Generation: Hypercars of the 1990s

A 2019-es osztatlan siker után a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021 ismét néhány résztvevő exkluzív utazásával, a Villa d’Este Prelude Tour felvezető kirándulással veszi kezdetét. A túrát idén szeptember 30-án, csütörtökön rendezik meg a Comói-tó partján, Cernobbio városából indulva, Bellagio-n és Asso-n keresztül, egészen vissza Como-ig. A járműkülönlegességeket minden érdeklődő körbecsodálhatja Bellagio-ban, ahol a konvoj délben megpihen.

 

 


  •  

Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER