Címkék: 2017 | abarth | Road Show | Yamaha

2017. június 10. szombat, 08:23

 

Két márka. Közös szenvedély – ezzel a szlogennel indított közös roadshow-t a Yamaha és az Abarth Magyarországon. Hogy mi a közös a japán motoros márkában és az olasz tuningcégben? Több, mint elsőre gondolnánk.

 

 A két márka kapcsolata több évre tekint vissza, egyebek mellett az Abarth idén már harmadik éve hivatalos autós partnere a Yamaha gyári MotoGP csapatának és más alakulatainak partnereként is láthatjuk.
Az Abarth 595 Yamaha Factory Racing Edition (140 lóerő helyett 160 lóerős kivitel) és az Abarth 695 Biposto Yamaha Factory Racing Edition a maga 190 lóerejével is a fenti partnerség eredménye.Idén a két cég új szintre emelte az együttműködést, amikor a Yamaha első alkalommal társult Olaszország egyik legelismertebb autóversenyző márkájával, hogy létrehozzanak egy gyári, limitált kiadású Café Racert, a mindössze 695 sorszámozott darabszámban kiadott Yamaha XSR900 Abarth-ot.
A motorkerékpár ugyanabban a sportos szürke kivitelben tündököl, mint az Abarth 695 XSR Yamaha.

Stílus és teljesítmény – csak a kerekek száma különbözik
Az Abarth több mint 60 éve foglalkozik versenyzéssel. Az olasz dizájnelemeket alkalmazó, versenyre termett génekkel rendelkező vállalat történelme és filozófiája tökéletesen kiegészíti a Yamaháét.
Mindkét márka modelljeinek fontos jellemzője az egyedi stílus, a minőség és a teljesítmény, amely felpörgeti az ember szívét, amiről most bárki meggyőződhet.

A 2017-es Yamaha-Abarth Roadshow elkezdődött
Az ingyenes eseménysorozaton az érdeklődők nemcsak megtekinthetik, de ki is próbálhatják a Yamaha legújabb motorkerékpárjait és az Abarth 595-öt.
Ehhez csak a megfelelő kategóriájú jogosítványra van szükség.

Időpontok és helyszínek


Sztárvendég az Abarth Spider 124.

Minden motorost és (még) nem motorost szeretettel várnak – nem számít, hogy éppen milyen márkával hajt az illető.
Az eseményekre kilátogatók beszélgethetnek a Yamaha és az Abarth magyarországi képviselőivel, kérdéseket tehetnek fel, és akár le is csaphatnak a kedvenc modelledre.

Mivel készülnek még? Gyerekprogramokkal, ajándékokkal, nyereményjátékkal, zenével, tanácsadással, különleges vendégekkel és sok minden mással.


A tesztmotorozás feltételeiről és menetéről szintén a fenti linken tájékozódhatnak.
A tesztmotorok listája helyszínenként eltér.

Abarth márkaképviselet már Magyarországon is
A bécsi születésű Carlo Abarth 1949-ben Bolognában alapította autógyárát barátjával Scagliarinival Abarth & Company néven, melynek fő profilja sport- és versenyautók gyártása volt. Még ugyanebben az évben átköltöztek Milánóba.
Olaszországban és Ausztriában érthető módon hatalmas hagyománya van a márkának, és népszerűsége töretlen.
Magyarországon az első hivatalos Abarth márkakereskedés, az Autócentrum Szabó Kft. második éve várja az érdeklődőket. 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER