Címkék: Smart | találkozó

2014. július 22. kedd, 12:53

 

A Smart Times elnevezésű nemzetközi személyautó-találkozón minden évben összegyűlnek a Smart márka szerelmesei, hogy egy nagyszabású rendezvény során még több hasznos információval és különleges élménnyel gazdagodjanak.

 

2015-ben Budapest ad otthont a találkozónak, augusztus 28. és 30. között a világ minden részéről érkeznek majd a rajongók. Mindezt az idén Portugáliában megtartott Smart Times 14 záróeseményén jelentették be.


A 2014. július 17. és 19. között a portugál Cascais városában megrendezett esemény csütörtökön egy nagyszabású grillpartival kezdődött a város strandján, melyen 2380 smart rajongó ünnepelt. A következő napokban a résztvevők megmérkőzhettek a népszerű Smart Times autós versenyen, megtekinthették az Európa minden szegletéből érkezett smart tuningcsapatok és kiállítók munkáit, valamint relaxálhattak a napozóteraszon az Atlanti-óceánban gyönyörködve.
A már legendássá vált Smart Times parádé a korábbi Formula 1-es versenypályáról, a Circuito de Estoril-ról indult egy Smart Forfour-tiszteletkörrel, így emlékezve meg a négyüléses 10. születésnapjáról.
Ezután 1427 Smart gördült Estorilon keresztül Cascais felé, ahol egy fergeteges beach party várta őket. A parádé résztvevői között több Smart e-bike is feltűnt.
Az abszolút fénypont az új Smart Fortwo és Smart Forfour pénteki bemutatója volt – mindössze két nappal a hivatalos világpremier után.


A 2015-ös budapesti Smart Times találkozó helyszínét a portugáliai esemény zárónapján jelentették be. A jövő évi smart „fesztiválra” az ideinél is több, legalább 3000 résztvevőt várnak, több mint 30 országból. Mindezt nem csak a rajongók növekvő száma, hanem Magyarország központi fekvése is előrevetíti. A 15. alkalommal megrendezésre kerülő találkozón a tervek szerint az ország legszebb tájait is bejárják majd a résztvevők a fortwo, forfour, roadster és crossblade modellekkel.



 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER