Címkék: 2014 | Alfa Romeo | találkozó

2014. július 01. kedd, 11:12

 

Az Alfa Amore, a magyarországi Alfa Romeo tulajdonosok online közössége idén ünnepli 10. születésnapját. Ennek alkalmából hagyományos találkozóját, AlfaCityt egy igazi bulihelyszínen, a balatonfüredi SunCityben tartja július 5-én 10 órától.

 

A rendezvényen családi programokkal, koncertekkel, az Alfa Romeo legújabb modelljének, a 4C-nek bemutatójával, valamint hajnalig tartó bulizással ünnepeljük meg közösségi oldalunk fennállásának 10. évfordulóját várhatóan több mint ötszáz Alfa Romeo társaságában.Az Alfa Amore
Oldalunk 2004. április 4-én indult el, miután az akkor még másik magyarországi oldalon fórumozó Alfa-rajongók saját oldalt szerettek volna. Ezt az igényt kiszolgálva alakult meg az Alfa Amore, amelynek nevét úgy választottuk, hogy mindenki számára érthető, ugyanakkor jól hangzó legyen.

Az elmúlt tíz évben tagjaink száma közel 4 ezerre nőtt, az oldal szolgáltatásai pedig folyamatosan fejlődtek: Magyarországon jelenleg az egyetlen olyan autós közösségi portálként működünk, amelyen lehetőség van a fórumozás mellett az autó életének blogolására is, de oldalunk számol be elsőként az Alfa Romeóval kapcsolatos hírekről, és teszteljük az újdonságokat is - mondták el a szerkesztők.

Az AlfaCity az Alfa Amore hivatalos rendezvénye, Közép-Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozója. Látható lesz majd itt az Alfa Romeo összes új modellje, és bemutatjuk a gyár legújabb sportautóját, az Alfa 4C-t. Ebben az évben is igyekszünk pár Magyarországon ritkán látható olasz youngtimert és oldtimert megmutatni.

Évről évre egyre több rajongót vonz az AlfaCity, 2010-ben például több mint 1000 Alfa Romeo járt rendezvényen, de az előző években is legalább 500 Alfa Romeo fordult meg a helyszínen és idén is hasonló érdeklődésre számítanak.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER