Címkék: 2016 | Ford | Frici | Mkulás rally | Turán Frigyes

2016. december 02. péntek, 09:01

 

A sikeres világbajnoki szezon megkoronázásaként magyar közönség előtt is rajthoz áll Turán Frigyes és Zsiros Gábor, ugyanis december 4-én Veszprémben, a részt vesznek a 20. Jubileumi Mikulás Ralin. Az egyedi hangulatú évadzáró futamon mint mindig, most is a látványé és a gyorsaságé lesz a főszerep Veszprémben.

 

„Nagy öröm részt vennünk a Mikulás Ralin, különösen hogy végre a magyar közönség előtt autózhatunk. Ez ebben az évben még inkább felértékelődik, habár a világbajnoki futamokon mindig találkozunk hazai szurkolókkal, de itthon versenyezni  kiemelkedő élmény. Jó lesz ezt a sikeres világbajnoki szezont egy magyar versennyel zárni és látványos, gyors autózással hálálni meg a szurkolók egész éves kitartó támogatását" – kezdi Zsiros Gabi.„Ahogy az eddigi években, úgy idén is nagyon erős lesz a mezőny a 20. Mikulás Ralin, hiszen idén is több mint száztíz versenyző áll rajthoz a veszprémi futamon. Mindent beleadunk majd Gabival, hogy a közönség jól szórakozzon, de a versenyt is nagyon komolyan vesszük. Teljesen más töltete van egy ilyen versenynek, a feszültség egy kicsivel kisebb, de a cél nem változik. A pályák nagyon hasonlóak lesznek a tavalyihoz, és mivel idén sokat autóztunk murván és a Ford Fiesta R5 is felkészült az évzáró futamra, így magabiztosan várjuk a vasárnapot. Pénteken részt veszünk a hivatalos teszten, majd a szombati a gépátvételt és pályabejárást követően vasárnap indul a Mikulás Rali. Tavaly nagy küzdelemben, sikerült megnyernünk a futamot, boldogok lennénk, ha ezt idén is meg tudnánk ismételni. A mezőny rendkívül erős, 10 különböző R5-ös autó van a nevezők között, így minden bizonnyal nagy csaták várhatóak a pozíciókért. Izgalmas verseny lesz. Nagyon szeretjük a veszprémi futamot, mindig sokan kilátogatnak a helyszínre szurkolni, ez egy különleges hangulatú, izgalmakban gazdag, nehéz verseny, amit nagyon várunk" – teszi hozzá Turán Frici.

Vasárnap a verseny a tavalyi évhez hasonlóan három különböző gyorsaságin két alkalommal zajlik majd. A Mikulás Ralin a versenyzőknek közel 70 gyorsasági kilométert kell teljesíteniük 6 versenyszakaszon.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER