Címkék: Toyota C-HR

2023. szeptember 13. szerda, 17:43

 

A Toyota nagyszabású, valamennyi magyarországi Toyota márkakereskedésbe ellátogató, Toyota Ikonok Premierje névre keresztelt roadshow keretében mutatja a hatalmas várakozás övezte vadonatúj Toyota C-HR-t.

 

 

 Az eseménysorozat keretében a Toyota multitechnológiás stratégiáját is bemutató installációk, és az ezt reprezentáló további modellek, többek között a világ legfejlettebb plug-in hibrid elektromos meghajtásával érkező vadonatúj Toyota Prius, az új akkumulátoros elektromos Toyota bZ4X, és a hidrogén üzemanyagcellás elektromos Toyota Mirai is megtekinthető lesz.

 

 

 

Az immáron Magyarországon is rendelhető, három öntöltő hibrid elektromos meghajtással (1.8 öntöltő hibrid, 2.0 öntöltő hibrid és 2.0 négykerékmeghajtású öntöltő hibrid) és egy plug-in hibrid elektromos meghajtással is elérhető vadonatúj C-HR egy a Toyota Ikonok Premierje névre keresztelt látványos roadshow keretében mutatkozik be a magyarországi Toyota márkakereskedésekben. A vadonatúj öntöltő hibrid elektromos kivitelű, Comfort felszereltségű C-HR induló ára 12.350.000 Forint, míg a legmagasabb felszereltségi szintet képviselő plug-in hibrid elektromos GR Sport Premiere Editionért 20.180.000 Forintot kell fizetni. Ezeken felül a négy meghajtás és hat felszereltségi szint különböző kombinációjából választhatnak az ügyfelek. Az öntöltő hibrid elektromos meghajtású modellek már november végén – december elején, míg a plug-in hibrid elektromos meghajtású változatok jövő tavasszal érkeznek a márkakereskedésekbe, illetve az autójukat már most előrendelő ügyfelekhez. A C-HR fontosságát jól mutatja, hogy Európában az első generációból több, mint 1 millió darab (idehaza közel 11.000) talált belőre gazdára, és a Toyota európai értékesítéseinek 13%-át (Magyarországon 14%-ot) teszi ki. Európában az idei év első félévében 65.000 darabot, míg idehaza 1425 darabot szállítottak le az ügyfeleknek, és az új C-HR bevezetésével párhuzamosan a készlet erejéig még a jelenlegi generációs modell is megvásárolható 11.500.000 Forintos induló ártól.

 

 

 

Toyota Ikonok Premierje
Az új C-HR bemutatására a Toyota egy látványos, Toyota Ikonok Premierje névre keresztelt, 22 állomásból álló roadshowt szervez, szeptember 18. és november 18. között. Itt az érdeklődők megismerkedhetnek a Toyota multitechnológiás stratégiájával, amely mindig a felhasználó számára legpraktikusabb, és az infrastrukturális feltételeknek leginkább megfelelő környezetbarát meghajtást kínálja, legyen szó a világ legfejlettebb, ötödik generációs öntöltő hibrid elektromos, harmadik generációs plug-in hibrid elektromos, második generációs hidrogén üzemanyagcellás elektromos meghajtásáról, vagy épp a világ leghatékonyabb akkumulátoros elektromos meghajtásáról. A roadshow állomásain így a vadonatúj C-HR mellett az látogatók megismerkedhetnek a vadonatúj Priusszal, bZ4X-el, és Miraival is, emellett látványos installációkon tudhatnak meg többet ezekről a technológiákról, és a Toyota motorsport sikereibe is bepillantást nyerhetnek a TOYOTA GAZOO Racing tematikájú kiállításon.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER