Címkék: haszongépjármű | Toyota

2023. október 25. szerda, 17:27

 

A Toyota kiállítóként vesz részt a 2023-as Japán Mobilitási Kiállításon, amely október 26-tól (csütörtök) november 5-ig (vasárnap) tart. A márka standja a következő témára épül: "Változtassuk meg az autók jövőjét – találja meg a jövőjét".

 

 

A Toyota stand egyik izgalmas szereplője az IMV0 névre keresztelt haszongépjármű koncepció lesz, amely a legváltozatosabb módon átalakítható a különféle felhasználói igényeknek megfelelően.

A Toyota az IMV 0 egy olyan mobilitási koncepció gyakorlati megtestesülése, amely együttműködik a felhasználókkal elképzeléseik megvalósításában. A kiállításon a Toyota standon számos installáció lesz látható, amelyek bemutatják azt IMV 0 lényegét képező széleskörű testreszabhatóságot. Az IMV 0 pickup jellege a legváltozatosabb felépítmények kialakítását teszi lehetővé, így az ügyfél részt vehet a számára tökéletes mobilitási megoldás megalkotásában, legyen szó üzleti vagy épp szabadidős felhasználásról. A Toyota standján a látogatók játékos élményekben részesülhetnek, beleértve a frissítő mobilitáskávézót és izgalmas nyereményeket a Kapszula Bárban. A standon olyan történeteket is vetítenek, amelyek bemutatják az IMV 0 modellben rejlő lehetőségeket, a vásárlói ötletek alapján.

 

 

 

Főbb műszaki adatok
Hosszúság (mm) / Szélesség (mm) / Magasság (mm) 5300/1785/1740
Tengelytáv (mm) 3085
Szállítható személyek száma 2

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER