Címkék: Toyota

2019. október 18. péntek, 14:47

 

Az október 24. és november 4. között megrendezésre kerülő Tokiói Autószalon látogatói a Toyota standján a jövőbe nyerhetnek bepillantást.

 

 

A környezetbarát részben vagy teljesen elektromos meghajtások és az önvezető autók mellett a mesterséges intelligencia és a robotika területét érintő fejlesztések tekintetében is vezető szerepet betöltő autógyártó által felállított mobilitási élményparkban a jövő nemcsak látható és tapintható, hanem kipróbálható is lesz majd.

 

 

 

A standon a vendégeket a ’jövő emberei” fogadják majd, elkalauzolva őket a mobilitás holnapjába.

A Toyota egy mobilitási élményparkot állít fel, így villantva fel a jövőt a Tokiói Autószalon látogatói előtt. A stand címadó témája: „Íme a jövő!” lesz. A Toyota úgy képzeli el a holnap mobilitási társadalmát, hogy annak középpontjában az ember áll. Az autószalonon felállított Toyota-stand éppen ezért egy szórakoztató tartalmakkal teli élménypark lesz, ami izgalmas betekintést enged a márka e-Palette közlekedési megoldásaiba és a mobilitás egyéb jövőbeli formáiba.

A Toyota azt szeretné, hogy vendégei nemcsak látnák, tapintanák, hanem élveznék is mindazt, ami a jövő tartogat számukra. A stand teljes személyzete és a ’jövő emberei’ örömmel készülnek a látogatók fogadására.

A Toyota standjának meglátogatására invitáló videó alább tekinthető meg:

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER