Címkék: szakkiállítás | Toyota

2019. december 23. hétfő, 18:18

 

A Toyota is részt vesz a 2020-as CES szakkiállításon, ahol további részleteket oszt meg nagy horderejű új mobilitási ökoszisztéma stratégiájáról.

 

 

 A vállalat január 6-án, helyi idő szerint 13:00 órakor tart sajtókonferenciát a Mandalay konferenciaközpontban, amit élő adásban is közvetítenek a Vimeon keresztül.

 Minden év január elején, Las Vegasban rendezik meg a világ legnagyobb elektronikai és technológiai bemutatójaként elhíresült CES szakkiállítást, ahol a tech szektor szereplői bemutatják az adott év legfontosabb, legnagyobb horderejű újdonságait.

 

 

 

Január 7-10. között a Toyota saját standon (#6919) várja a látogatókat a Las Vegasi Kongresszusi Központ északi csarnokában, vizuális eszközökkel mutatva be ökoszisztéma-terveit, amelyekbe olyan mobilitási termékek illeszkednek be, mint az e-Palette, a micro-Palette, az LQ és a gyalogosövezetekben használható akkumulátoros elektromos járművek.

A standon két további innovációs területet is kialakítanak:

A Toyota AI Ventures, a Toyota amerikai székhelyű kockázatitőke-vállalkozása több portfólió vállalatot mutat be, valamint áttekintést ad befektetései irányáról.
A Toyota IP Solutions, a Toyota újonnan megalakított szabadalmi részlege arról tájékoztatja a látogatókat, milyen előnyöket jelent a Toyota kutatás-fejlesztési tevékenységeivel megalapozott, lenyűgöző szellemi termékek licence.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER