Címkék: Toyota Corolla Trek

2019. szeptember 24. kedd, 18:57

 

Megemelt karosszéria, oldalsó védőelemek, alsó védőlemezek elöl-hátul, egyedi 17 colos könnyűfém keréktárcsák: vagány külsőt kapott a vadonatúj Toyota Corolla TREK, amely 1,2 literes turbómotorral vagy az 1,8 és 2,0 literes öntöltő hibrid hajtáslánccal is elérhető.

 

 

Vélhetően nagyban növeli majd a modellvariáns ismertségét és népszerűségét az is, hogy a Trek-Segafredo World Tour csapatok 16 darab Corolla TREK modellt kapnak.

 A Toyota Corolla TREK azért született, mert az európai C-szegmensben egyre nagyobb igény mutatkozik a crossover-stílusú, kemény kiállású autók iránt. A szabadtéri hobbikért rajongó, aktív életstílusú családokat megcélzó modellváltozat 20 mm-rel nagyobb hasmagassággal készül.

 

Az autó külső megjelenését egyértelműen meghatározzák a kifejezetten crossov

eres stíluselemek, például a karosszéria alján elhelyezett oldalsó védőelemek, a jármű elején és hátulján felszerelt alsó védőlemezek, a méhsejtmintás hűtőrács, az egyedi, 17 colos, csiszolt felületű könnyűfém keréktárcsák, a sötétített hátsó üvegezés, a ködfényszórók és a LED fényszórók.

 A Corolla TREK kivitel kizárólag a Touring Sports karosszériaváltozathoz lesz rendelhető, ezzel is kihangsúlyozva a jármű szabadidős jellegét. A vásárlók választhatnak az 1,2 literes turbómotor, illetve az 1,8 vagy 2,0 literes öntöltő hibrid hajtás között. Az új Corolla TREK utasterében kéttónusú szövetkárpitozást találunk, ami jól illik a műszerfal fabetéteihez. A TREK embléma mind a küszöbborításokon, mind a csomagtérajtón megjelenik. Az új Corolla TREK bőséges alapfelszereltségének része a műszeregységben elhelyezett 7 colos színes TFT-kijelző és a Toyota Safety Sense legújabb változata is. Ez utóbbiban megtalálható a kerékpárosokat nappal, a gyalogosokat pedig már éjszaka is felismerő ütközést megelőző biztonsági rendszer, az automatikus megállás és elindulás funkcióval kiegészített adaptív sebességtartó automatika, a sávkövető asszisztens, a jelzőtábla-felismerés és az intelligens távfény-vezérlés. A Corolla TREK műszerfalán egy 7 colos TFT infotainment-kijelző is helyet kapott.

Két környezettudatos gyártó együttműködésének gyümölcse

A Toyota Corolla TREK a Toyota és a Trek Bicycle együttműködésének eredménye: a két márka közös vonása, hogy mindketten átfogó mobilitási megoldásokat kínálnak a környezet védelme érdekében. Az együttműködést még szorosabbra fűzi a Toyota és a Trek Bicycle között megkötött szerződés, aminek alapján az autógyár Corolla TREK kísérő járműveket biztosít a Trek-Segafredo World Tour csapatok számára az európai kerékpárversenyeken. Összesen 16 darab, 2,0 literes öntöltő hibrid technológiával felszerelt autó segíti majd a Trek-Segafredo sportolóit. A Toyota Corolla TREK első nyilvános szereplése az augusztus 24. és szeptember 15. között megrendezett “La Vuelta” kerékpárversenyen volt.

 

 

Trek-Segafredo

A Trek-Segafredo két profi csapatot jelent:
Trek-Segafredo Men: A UCI WorldTour országúti férfi kerékpárverseny-sorozatban induló amerikai csapatban 15 nemzet 24 kerékpárosa versenyez világszerte januártól októberig, több mint 250 napon át minden egyes évadban.
Trek-Segafredo Women: A UCI Women's WorldTour legújabb szereplőjeként színre lépő csapatot 10 különböző nemzet 13 kerékpárosa alkotja.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER