Címkék: Bessenyei Zoltán | családi nap | Renault | Renault Kadjar | WSR

2015. június 14. vasárnap, 20:27

 

Ismét különféle családi programokban gazdag volt az idei World Series by Renault rendezvény, s ezt az egyre több látogató is jelzi, előzetes becslések szerint körülbelül csak vasárnap 40.000 ember volt kíváncsi a Hungaroringen megrendezett WSR hétvégére és az azt fűszerező egyéb bemutatókra, kiállításokra.

World Series By Renault 2015
Képgaléria
World Series By Renault 2015
A képre kattintva galéria nyílik több képpel!

A pályán folyamatosan zajlottak a versenyek: Renault Sport Trophy, Championnat de France F4, Formula Renult 3.5 series, Eurocup Formula Renault 2.0, melyek szünetei között színes autoshow-k szórakoztatták a lelátókon ülőket. Így az Infiniti Red Bull Racing F1 Show, Renault Kadjar és Sport Show. Egyetlen perc üresjárati időt nem hagytak, pörgős napokat szervezett a WSR és a Renault Hungária.









Akiknek pedig ez sem volt elég megtekinthették a Renault autókínálatát és legújabb modelljeit. A Renault jó szokása szerint, nem csak nézegethették az érdeklődők, de be is ülhettek azokba, minden szigorú felügyeletet mellőzve.
A sátrakban formula autó kerékcsere zajlott, szimulátorokban lehetett megmérni a vállalkozó egyének versenyzői képességeit, s mindeközben csinos lányok zenés táncos előadást tartottak a BMX-es bringapálya mellett, mások pedig vállalkozhattak egy kis Twingo telepakolására.














A tribünök mögött klasszikautók sorakoztak, Bessenyei Zoltán(BéZé) Europabajnok rallyversenyző kiállított autójával szemben.
A Renault régebb óta támogatja a vakvezető kutyák kiképzését, így idén is ki lehetett próbálni, milyen lehet látássérültnek lenni, a bekötött szemű jelentkezőket a már kiképzett kutyák tanították.






Amennyiben mindez még mindig nem lett volna elég, a katasztrófavédelem munkatársai időnként felgyújtott egy autót, majd eloltotta azt, - néha a nézőket is frissítette egy nagyobbacska locsolócsővel.




Mindkét családi helyszínen a kicsi gyerekekre is gondoltak, akik kis kreszpályán tanulhattak a közlekedés szabályairól, vagy csak élvezhették a számukra kitalált játékot.
A véradási lehetőség az idén sem hiányzott.



Összességében ilyen pörgős gazdag rendezvény rég volt látható, élvezhető, - ingyenes! Pedig, ha valaki kiviszi a családját a vidámparkba elég húzós, és lehet nem kap ennyi különféle élményt!



Igen, lesz jövőre is WSR, már csak a pontos időpont kérdéses.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER