Címkék: Renault | Renault Trezor | tanulmányautó

2017. február 01. szerda, 11:04

 

Festival Automobile International Invalides-nél tartott ceremóniáján a Renault Trezor átvehette a 2016. év legszebb koncepcióautójának járó díjat.


 

„Köszönöm a zsűrinek az elismerést, arra sarkall minket, hogy a már megkezdett ösvényen menjünk tovább, már ami a dizájn-stratégiát illeti” mondta el Laurens van den Acker, a Renault Ipari Formatervezésért felelős Igazgatója. „Dögös, erőteljes stílusával a Trezor nyitja meg a jövőbeli fejlesztéseink előtt az utat. A Trezor egyben a koncepcióautók új generációjának előhírnöke is. ”
 „A zsűri a Trezor kivételes szépségét, érzéki eleganciáját díjazta. Ez a par-excellence koncepcióautó. Különösen nagyra értékeltük azt, hogy az autó formája és apró stílusjegyei koherens egészet alkotnak. Kifinomult kreatív alkotás ez, amely reméljük, hogy a jövő Renault modelljeit is inspirálja majd.” Hangsúlyozta Rémi Depoix, a Festival Automobile International elnöke.

A Renault Trezor magán hordozza a jövőbeli Renault modellek stílusjegyeitA Renault Trezor egyszerű, barátságos és egyben érzéki vonalvezetésű, az orr-részen ott a már jellegzetesnek mondható C-alakú fényjegy. A jövőbeli Renault modellek ezt a „stílus őssejtet” kapják majd meg és ebből táplálkozik a formájuk, lendületes és kiforrott módon.
A Renault Trezor belső dizájnja az élvezetes vezetés köré épül fel. Hatalmas érintőképernyője körülveszi a sofőrt, aki leginkább egy repülő pilótafülkéjében érezheti magát. Ez az érintős felület, amely folyamatosan online kapcsolatot nyújt és természetesen személyre is szabható, egyesíti az olyan nemes és meleg anyagokat, mint a fa és a bőr. A jövőbeli modellek belső tere ezt a letisztult, stílusos és hipermodern, online koncepciót követik majd.

A Fesztivál keretében a Renault Trezor megtekinthető az Invalides-ben, egyéb, olyan koncepcióautókkal együtt, amelyeket a zsűri kiállításra érdemesnek talált. A nagyközönség számára a Fesztivál február 1 és 5 között érhető el.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER