2013. április 25. csütörtök, 18:48

 

A Suzuki Motor Corporation a 2013. április 20-án megnyílt 15. Sanghaji Nemzetközi Autókiállításon* bemutatta új C kategóriás koncepcióautóját, az Authentics modellt.

suzuki-authentics

A Suzuki bemutatta legújabb autótervét. A C osztályba tartozó „autentikus szedán” az Authentics nevet viseli. A modell Kína gépjárműpiacának legszélesebb szegmensét, a C osztályt célozza meg.

Formaterv
•    Csekély magassága és nagy nyomtávja révén a kocsi kiforrott, hiteles szedánstílust sugároz.
•    Fő jellegzetességei az éles, sportos kontúrok és a karosszéria hajlított ívei.

suzuki-authentics-szedan

A Suzuki 2014 végén kívánja elindítani az AUTHENTICS koncepción alapuló modell sorozatgyártását és forgalmazását a Chongqing Changan Suzuki Automobile kínai vegyes vállalatban. E modellel, valamint az SX4 S-CROSS kínai piacra szánt verziójának 2013 végén kezdődő gyártásával – ami ugyanennél a vegyes vállalatnál történik –, a Suzuki kínai piaci részesedését szeretné növelni.

suzuki-authentics-sedan



Suzuki GW250S motor


A Suzuki a Sanghaji Autókiállításon megtartotta a GW250S világpremierjét. Az új modell a GW250 országúti motor félig burkolt változata. A GW250, amelyet a Changzhou Haojue Suzuki Motorcycle vegyes vállalat gyárt, nemcsak Kínában, hanem Japánban, Európában és a világ más részein is népszerű.

suzuki-gw250s-motor

A részbeni idomozás sportosabb külsőt kölcsönöz a motornak, miközben csökkenti a légellenállást, például sztrádán. A kormány magasabbra került, ezzel kényelmesebbé vált az üléshelyzet. A GW250S modellt a Suzuki Kínában vezeti be, de forgalmazását távolabbi piacokon is tervezi.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER