2013. május 10. péntek, 16:04

 

Szombaton megváltozik a forgalmi rend a VIII. kerületi Baross téren, emiatt több autóbusz megállóhelyét is áthelyezik - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön az MTI-vel.

A közlés szerint szombattól várhatóan július elejéig a belváros felé tartó forgalom előtt megnyitják a Baross tér északi oldalán, a Thököly útról a Rákóczi út felé tartó útpályát. Emiatt módosul a tér forgalmi rendje: a Kerepesi út felől érkező járművek a pályaudvar előtti szakaszon elhaladva balra fordulva érik el az új útszakaszt.

A Thököly útra továbbra is csak a taxik, a tömegközlekedési járművek és az építkezéssel összefüggő forgalom hajthat be. A Kerepesi úton a Hungária körút felé tartó forgalom rendje nem változik, a sávok vonalvezetése azonban új lesz - írta a BKK.

A forgalmi rend megváltozása miatt áthelyezik az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 173-as, a 173E, a 178-as, a 907-es és a 973-as jelzésű, a Blaha Lujza tér felé tartó autóbuszok megállóhelyeit. Az új megállóhelyet a Thököly úton, a Nefelejcs és a Bethlen Gábor utcai szakaszon, az Arzenál Áruház előtti részen jelölik ki.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER