2013. április 03. szerda, 12:04

 

A Demokratikus Koalíció (DK) írásbeli kérdéssel fordult a nemzeti fejlesztési miniszterhez annak kapcsán, hogy egyre több kátyú nehezíti a közlekedést.


Molnár Csaba független képviselő, a DK országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője az MTI-hez is eljuttatott írásbeli kérdésben úgy fogalmaz, hogy az autópályákról lehajtva a kátyúkat már jóformán kerülgetni sem lehet, mert annyi van belőlük, hogy helyenként szinte hiányzik az út. Kisebb települést szinte lehetetlen megközelíteni, de a politikus példakánt említi, hogy Debrecen is alig járható a rengeteg kátyú, illetve a villamospálya félbemaradt felújításából eredő káosz miatt.

"Egyik képviselőtársam, aki harminc éve járja az utakat Délegyháza és Balassagyarmat között, már nem is kátyúkról, hanem valóságos gödrökről számol be Pest és Nógrád megyében. Vitányi István fideszes képviselőtársunk pedig múlt héten azt nyilatkozta a Blikknek, hogy négyévente kellene új autót vennie, annyira tönkreteszik azt az utak" - fogalmaz a politikus.

Molnár Csaba azt kérdezi Németh Lászlóné minisztertől, hogy miért álltak le az útépítések és útkarbantartások. "Nem volna-e mégis ésszerű egy-két futballstadion költségvetését az útkarbantartásra átcsoportosítani, hogy a többi megépülő stadiont meg is lehessen közelíteni?" - kérdezi a független képviselő. MTI


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER