Címkék: 2016 | e-NV200 | eladások | elektromos furgon | Nissan

2017. január 31. kedd, 12:02

 

A Nissan e-NV200 a listák élére ugrott, és Európa legnagyobb darabszámban értékesített elektromos furgonja lett 2016-ban.* A díjnyertes, teljesen elektromos furgon Európa 17 országában előzte meg versenytársait, és került az első helyre.

 

A Nissan e-NV200 legjobban teljesítő piaca, Norvégiát és Franciaországot megelőzve, az Egyesült Királyság lett.
2016-ban 7%-kal nőttek a Nissan e-NV200 eladásai az előző évhez képest. Összesen 4319 darabot értékesítettek, és egyértelmű, hogy a 100%-ban elektromos furgon népszerűsége töretlenül növekszik. A tavalyi évben a Nissan több jelentős flottaértékesítést is elkönyvelhetett, számos európai vállalattal sikerült megállapodást kötni, az osztrák posta (Austrian Poste) 300, míg az olasz posta (Poste Italiane) 70 járművet vásárolt.Gareth Dunsmore, a Nissan Europe elektromos járművekért felelős vezetője ennek kapcsán elmondta: „Egyre több vállalkozás és szervezet munkálkodik a szénlábnyom csökkentésén. A zéró emissziós szállítási megoldások ma már fontosabbak, mint valaha. A Nissan Intelligens Mobilitással elindultunk a fenntartható jövő felé vezető úton. Az e-NV200 tökéletesen illeszkedik jövőképünkbe, ugyanakkor sokféle ügyfél igényeire nyújt megfelelő megoldást.”

„Az egyértelmű környezetvédelmi előnyökön túl, a Nissan e-NV200 tulajdonosok alacsony fenntartási költségeket (akár 0,33 €/km), finom és szinte hangtalan utazást kapnak, míg a szervizköltségek mintegy 40 százalékkal alacsonyabbak egy egyenértékű dízel változathoz képest.”

A Nissan e-NV200 ügyfelek élvezhetik a nemrégiben bevezetett öt éves/100 000 km-es garanciát** is, mely minden Európában értékesített új e-NV200-ra érvényes. Az ötéves garancia kiterjed a mechanikus és elektromos alkatrészekre, az akkumulátor kapacitásra, korrózióra (akár 12 év), és tartozik hozzá közúti segélyszolgálat is.

A Nissan NV200 furgon legjobb tulajdonságait és a világ legnagyobb számban értékesített elektromos autója, a Nissan LEAF zéró emissziós technológiáját ötvöző Nissan e-NV200 tökéletes szállító megoldás családoknak és vállalkozásoknak is. Megvásárolható kisáruszállító, illetve teljesen kárpitozott Combi/Evalia személyszállító változatban is. Az e-NV200 modellválasztéka minden igényre megoldást nyújt: megvásárolható dobozos, illetve öt- és hétüléses kivitelben is, hatótávolsága egy töltéssel akár 170 km.***


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER