Címkék: baleset | Eger rally | rally

2015. március 31. kedd, 06:21

Az MNASZ sajnálattal közli, hogy vasárnap este, a 10. Eger Rallye utolsó gyorsasági szakaszán, az utolsó versenyautó fának csapódott, a balesetben a pilóta könnyebb sérülést szenvedett, de Szabó Attila navigátor életét a gyors orvosi segítség sem tudta megmenteni.

Az MNASZ elnöksége által felállított eseti bizottság és a rendőrség is vizsgálja a baleset körülményeit melynek eredményéről az MNASZ tájékoztatást fog adni.

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöksége mély megrendüléssel értesült a balesetről. A magyar autósport-társadalom nevében részvétünket fejezzük ki a nagyszerű sportember családja, barátai felé, osztozunk gyászukban.

Sporttársi üdvözlettel

Oláh Gyárfás
elnök

Az Eger Ralin elhunyt Szabó Attila navigátorra emlékeztek Debrecenben
A Szabó Attilára emlékező autós felvonulás résztvevői Debrecenben 2015. március 30-án. A megemlékezők az Eger Ralin elhunyt 38 éves debreceni navigátor emlékére vonultak át a városon. Az idénynyitó versenyen, a másodosztályban versenyző Varga Csaba-Szabó Attila páros autója az utolsó gyorsasági szakaszon egy fának csapódott, a navigátor életét vesztette.
MTI Fotók: Czeglédi Zsolt

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

Folyamatban....
Befejezve