2013. szeptember 04. szerda, 06:56

 

A megszokott, Kovács Antal-Istovics Gergő Mitsubishi Lancer Evo VI felállás fogja képviselni a Maricsek Racing Team színeit a 39. Kassa Rallyn. A fiúk nagy előnnyel indulhatnak a bajnoki fordulón, hiszen egy több, mint 85 kilométeres teszt van a hátuk mögött, amit a Baranya Kupa keretein belül teljesítettek. Kovácséknak egy célja van: megőrizni elsőségüket és tovább növelni előnyüket az S csoportban és a 12-es géposztályban.


Kovács Antal: Nagy várakozással tekintünk a Kassa Rally elé, hiszen tavalyról csak szép emlékeket őrzök innen. Egy évvel ezelőtt nagyon hangulatos, jó rendezésű futamon vehettünk részt, s a pályák is nagyon feküdtek a Mitsubishinek. Akkor Gergő a munkahelyi elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a versenyt, de csapattársunk, Magyar Gábor magára öltötte az alkalmi mitfahrer szerepét. Most viszont ismét a szokásos felállásban bizonyíthatunk.

mitsubishi-rallycafe


A Baranya Kupán mindenféle körülmények között próbára tehettük magunkat, ezért úgy érzem, maximálisan felkészültünk a soron következő bajnoki fordulóra. Mivel egyedüli párosként fogjuk képviselni a Maricsek Racing Team-t, ezért feltett szándékunk, hogy ne szakítsuk meg a jó sorozatot, és legalább egy dobogóval gyarapítsuk a csapat sikerlistáját. A célunk az, hogy megőrizzük vezető pozíciónkat a bajnokságban és tovább növeljük az előnyünket, hogy a visszalévő két versenyre nyugodtabban készülhessünk.

Istovics Gergő:
A jól sikerült Baranya Kupa után úgy tudunk nekiindulni ennek a számukra fontos és kedves futamnak, hogy 85 kilométert tesztelhettünk, versenykörülmények között. Bízunk benne, hogy a két héttel ezelőtti autózás hasznunkra is fog válni. Szerda reggel indulunk Kassára, ahol még azért beiktatunk majd egy rövid tesztet az akklimatizálódás érdekében.

Sajnálatos módon nem lesz valami népes a kategóriánk, de ami még ennél is nagyobb kár, az az, hogy Hideg Krisztián sem lesz jelen a Kassa Rallyn. Ő egy igazi nagy ellenfél, aki ellen öröm versenyezni, s olykor egy-egy trükköt is elleshetünk. A lécet azonban ennek tükrében sem adjuk alább: azzal a céllal utazunk ki a bajnoki fordulóra, hogy az S csoportban és a 12-es géposztályban is győzedelmeskedjünk. Bízunk benne, hogy a Mitsubishin nem fog múlni – a többit pedig majd mi megoldjuk.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER