2013. május 08. szerda, 13:29

 

Magabiztosan halad 2013-ra kitűzött céljai felé Kondella Péter. A Maricsek Racing Team pilótája idén a Rali Túra Bajnokság N3 kategóriájának bajnoki címéért száll harcba, amihez esélyeit már meg is alapozta Egerben, egy ezüstéremmel. Ózdon előnyt szeretne szerezni, s tovább gazdagítaná a városhoz kötődő kellemes emlékeit. Segítségére most is Bagdány István lesz a Honda Civic Type R-ben.

honda-civic-type-r

Kondella Péter: Kellemes emlékeket őrzök az Ózd Rallyról, hiszen anno a királdi körgyorson kezdődött a vezetői pályafutásom. Kedvelem az itteni pályákat, igazán érdekes és dobálós a szakaszok vonalvezetése, amit én személy szerint jobban is kedvelek.

Nagyon várom a hétvégi futamot, többek között azért is, mert a tavalyi megmérettetésen az első kör után 20,1 másodperccel még vezettük a kategóriánkat, de egy kisebb váltóhiba megakadályozta a győzelem bezsebelését. Egy alkatrész meghibásodott a váltóban, így előbb a 3., majd a 2. sebességi fokozatot sem tudtam vele bevenni. Visszaestünk a második pozícióba, de még ma is úgy érzem, hogy meg tudtuk volna nyerni azt a versenyt. Idén revanst vennék, és meghódítanám az Ózd Rallyt.

A Hondát teljesen felkészítettük, az új futóművet is beüzemeltük, már csak a beállításokkal kell játszanunk egy picit. Fejben már igyekeztem összerakni a versenyt, ahol már szeretnék a saját tempómban autózni. A navigátorom, Bagdány István is sokat készültem a futamra, rengeteg belső kamerás felvételt nézett meg az elmúlt hetekben. Habár Pisti is járt már az elmúlt évben az ózdi pályákon, sok tapasztalatot nem tudott szerezni, mivel hamar véget ért számára a verseny. Ennek ellenére úgy érzem, aggodalomra nincs okunk, könnyen megtanultuk a közös hangot a kocsiban is, így maximum csak egy kis eső hátráltathat majd minket a jó eredmény elérésében, Ózdon.

Az egri ezüstérem után mindenképp el kellene érnünk egy első helyezést is, hiszen a bajnoki cím még mindig célként lebeg előttük. Emellett magunknak és a kategóriatársaknak is meg szeretnénk mutatni, hogy tudunk még az egri versenyen bemutatottnál is gyorsabban menni.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER