2012. február 20. hétfő, 16:19

 

A Monster World Rally Team büszkén mutatja be Ken Block teljesen új ruháját és 2012-es forgatókönyvét. A most nyilvánosság elé kerülő 2012-es program nemcsak új ruhát, hanem egészen új fókuszt és irányt is szab a “Hoonigan” számára, hiszen a 2012-es évadban Ken a World Rally Bajnokság versenyei mellett részt vesz az elismert Global RallyCross Bajnokságon is.

ken-block

“Nagyon feszes programom lesz az idén, hogy mindkét bajnokságon meg tudjak felelni.” – fogalmaz Block. “A Global RallyCross igencsak izgalmas bajnoksággá kezd válni itt az Egyesült Államokban, és készen állok a az új kihívásokra, amelyeket ez jelent majd számomra. Izgalmas lesz, hogy a teljes GRC-szezon mellett még három WRC-futamot, valamint néhány Rally America és Canadian Rally futamot is beillesszek a naptáramba. Nem hiszem, hogy van még olyan versenyző, aki ilyen sokféle bajnokságon állna rajthoz, emellett pedig még olyan remek egyéb projektekre is futná az erejéből, mint amilyen a Gymkhana öt és a Gymkhana Világturné. Igazán szerencsés fickó vagyok, hiszen ez nagyszerű év lesz!”

Az idei 19 versenyen három különböző Ford Fiesta áll majd Ken Block rendelkezésére. Mindegyik friss, új festésben pompázik majd, amely összhangban van a DC csapat új arculatával. A Hybrid Function Hoon Vehicle (H.F.H.V.) indul majd a futamok oroszlánrészén, mind az öt GRC-versenyen, az X-Games-en, és néhány Rally America és Canadian Rally fordulón. Ez az autó lesz a 2012 közepén bemutatandó Gymkhana öt sztárja is. Az M-Sport által felkészített Fiesta RS WRC fut majd a mexikói, az új-zélandi és a finn rallyn; az Olsberg MSE által épített négyajtós Fiesta pedig a Gymkhana Világturné öt állomásán szerepel.

ford-fiesta

“Teljes erővel támadunk az idén” – mondta Block. “Telefonon megkértem két barátomat, hogy segítsenek a videóim megjelenésével kapcsolatos teendőkben. A színész-komikus Nick Swardson jó hosszú utat tett meg, hogy néhány kérdésre botrányosan jó válaszokat adjon helyettem a videó kérdések-válaszok részében. Másik régi barátom, a DC deszkás sportolója, Steve Berra pedig videózási tudását bocsátotta rendelkezésemre az idei menetrendhez, és a videó megjelenéséhez. Mindketten halál komolyan vették a dolgukat, és egyszerűen el vagyok ragadtatva a végeredménytől.”


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER