Címkék: Formula 1 | Nissan Navara | rescue car

2016. július 21. csütörtök, 11:48

 

A Formula 1 a világ legnépszerűbb, legnagyszabásúbb és legprofibb gyorsasági autós sorozata, amelyet tízmilliók követnek hétről hétre a televízióban, sztárjainak népszerűsége a legnagyobb popsztárokéval vetekszik. 

És ez a sorozat immár harminc éve folyamatosan visszatér a Hungaroringre – ezzel a pálya a harmadik azon versenyek sorában (a legendás Monte-Carlo és Monza után), amelyek megszakítás nélkül rendeznek futamot a világbajnok sorozatban, s ez igazán nagy dicsőség.

navara-rescue-1

Ez a nagyszabású esemény a legendás Nissan pick-upot, az új Navarát választotta az idei 31. futam „rescue car”-jának. A kiválasztási folyamat során kiemelt szempont volt a vontatási teljesítmény, a terhelhetőség és a kényelem. Ezen 3 szempont alapján kimagaslott a mezőnyből a 2016-os év Nemzetközi Pick-up díj nyertese. A Navara 80 éves történelme alatt már többször bizonyította rátermettségét hasonló szerepben autós gyorsasági versenyeken, ezért a Nissan magyarországi képviselete büszkén vállalta a felkérést és örömmel biztosít 3 új Nissan Navarát a legendás hungaroringi futamra.

navara-rescue-2


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER