Címkék: Ssangyong

2014. november 25. kedd, 17:00

 

A 60. évfordulóját idén ünneplő Ssangyong Motor Company (SYMC) a mai napon bejelentette,hogy a jövő év elején debütáló, vadonatúj B szegmensű SUV modelljét Ssangyong Tivoli néven hozza forgalomba.

Az új Tivoli modell gyártása 2015. januárjában indul a koreai piacra, míg az európai vásárlóknak szánt első darabok várhatóan alig pár hónappal később, már márciusban legördülnek a gyártósorról.
A Ssangyong a bejelentéssel egyidejűleg 3 új ízelítő képet is közzétett a Tivoli modellről, melyek már a gyártásra kész változat vonalait mutatják.Az új modellhez a Ssangyong vadonatúj 1,6 literes benzines és dízel erőforrásokat fejlesztett, melyek 6 fokozatú manuális illetve szintén 6 sebességes automata váltóval és fejlett összkerék-hajtással is rendelhetőek lesznek.

A Ssangyong Tivoli a kategóriájában elérhető legmodernebb technológiát kapja (távolságtartó tempomat, sávelhagyás-ellenőrző rendszer, start-stop elektronika, kulcsnélküli indítás, állítható színvilágú LED műszeregység, szellőztethető vezetőülés stb.).A modell kiemelkedő terepjáró képességekkel és robosztus, elnyűhetetlen hajtáslánccal készül és a tervek szerint már jövő januártól rendelhető lesz a hazai Ssangyong márkakereskedésekben is.
A Ssangyong a hazai autópiac egyik legdinamikusabban növekvő márkájaként idén közel 70%-kal
növelte eladásait 2013-hoz képest. 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER