Címkék: Debrecen | Lexus LC Convertible

2020. május 27. szerda, 19:49

 

Aki a hatalmas várakozások övezte Lexus LC Convertible budapesti, a Lexus Budában tartott bemutatójáról lemaradt, az még csütörtökön és pénteken a Lexus Debrecen bemutatótermében is megcsodálhatja az autót.

 

 

A lehetőség nem mindennapi, hiszen a Genfi Autószalon elmaradása okán az lenyűgöző kabrió most először látható élőben Európában.

A Lexus LC Convertible a budapesti bemutatót követően két-két napot a Lexus Szeged és Lexus Debrecen bemutatótermében is eltölt: a exkluzív ügyfélbemutatón ugyanaz a két modell kerül kiállításra, amelyet az elmaradt Genfi Autószalonon tekinthetett volna meg a nagyközönség.

 

 

 

Az elképesztően letisztult, a kifinomult eleganciát a látványos dinamizmussal ötvöző formavilágú luxuskabrió immáron hazánkban is megrendelhető, a kizárólag a V8-as benzines, 464 lóerős, 540 Nm-es erőforrással elérhető luxuskabrió induló ára 40.950.000 forint. Az első példányok októberben érkezhetnek meg a hazai márkakereskedésekbe, nem árt azonban sietnie annak, aki magáénak szeretne tudni egyet az álomautóból, az elérhetőség ugyanis a rendkívüli érdeklődés miatt meglehetősen korlátozott.

A tegnapi és a mai napon a Lexus Szegedben, csütörtökön és pénteken pedig a Lexus Debrecenben kiállításra kerülő két modell egyike ráadásul az egyedi metálkék külső fényezést fehér és kék belsővel párosító, 45.000.000 forintba kerülő Limited Edition, amelynek kifinomultsága még a kategóriában is a párját ritkítja.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER