Címkék: Land Rover

2021. május 12. szerda, 17:27

 

A Discovery Sport, a Land Rover családbarát, 5+2 üléses prémium kompakt szabadidőjárműve takarékos, új generációs mild hibrid Ingenium dízelmotorokkal, Pivi és Pivi Pro szórakoztató rendszerekkel, valamint két egyedi kiadással: a magával ragadó ‘Urban Edition’ változattal és a legerősebb, 290 lóerős Ingenium benzinmotorral szerelt, ‘Discovery Sport Black’ verzióval folytatja pályafutását.

 


A Discovery Sport továbbra is a hajtásláncok széles választékával érhető el, a 2020-ban bemutatott P300e plug-in hybrid egységtől kezdve az új generációs, takarékos négyhengeres dízelmotorokig.
A Land Rover a Discovery Sport benzinmotor-kínálatát a ‘Discovery Sport Black’ kiadás apropóján bővíti. A 290 lóerős turbómotorral szerelt, könnyed és kifinomult teljesítmény-kifejtésre hangolt Discovery Sport Black kiadás különleges külső és belső stíluselemeinek köszönhetően látványos megjelenéssel egészíti ki a Discovery Sport családi használatra optimalizált sokoldalúságát és kiemelkedő terepképességeit.

 

 


A 2022. modellév másik újdonsága a Discovery Sport Urban kiadás. Az R-Dynamic kivitelre épülő különleges széria olyan egyedi, karakteres stíluselemeket kínál, mint a Shadow Aluminium dekorelemek, a bőrt nem tartalmazó Luxtec Suedecloth üléskárpit vagy a fekete kontraszt tető. Az Urban kivitel hatféle karosszériaszínben (Namib Orange, Carpathian Grey, Firenze Red, Santorini Black, Ostuni White és Hakuba Silver) választható.
A Discovery Sport mostantól vadonatúj digitális élményt is nyújt, hála a Land Rover ultramodern Pivi szórakoztató rendszereinek. A rendszer az indítás pillanatától kezdve rendelkezésre áll; mivel saját mobil adatkapcsolattal és saját akkumulátorral rendelkezik, így késlekedés nélkül használatba vehető. A gépkocsi beépített adatkapcsolatának köszönhetően a fedélzeti szoftverek vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, ingyenesen frissíthetők, akár a felhasználó által kiválasztott, előre ütemezett időpontokban. Így az ügyfelek mindig a legfrissebb térképeket, alkalmazásokat és jármű funkciókat vehetik igénybe, anélkül, hogy ehhez fel kellene keresniük márkakereskedőjüket.
Minden eddiginél egyszerűbb zene és média streaming lehetőséget kínál a szórakoztató rendszer menüjébe közvetlen médiaforrásként integrált Spotify alkalmazás (mobil adatkapcsolattal), valamint az egyidejűleg két telefon csatlakoztatását támogató Bluetooth kapcsolat. Szintén rendelkezésre áll a jelerősítő funkcióval felvértezett, vezeték nélküli telefontöltő.
A Discovery Sport praktikus 5+2 üléselrendezést kínál, 40:20:40 arányban osztva dönthető második sori ülésekkel, és összesen 24 különböző üléskonfigurációval: a modell messzemenőkig rugalmasan alkalmazkodik minden családi programhoz.


 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER