Címkék: Jaguar Land Rover

2020. október 22. csütörtök, 19:27

 

A Jaguar Land Rover egy úttörő kutatási kísérletben vesz részt, hogy tesztelje a jövő járműveiben használni kívánt fejlett könnyűfémek és kompozitok képességeit.

 

 

 A kétéves projekt részeként a vállalat a repülőgépipar számára kifejlesztett technológiát használ annak vizsgálatára, hogy az anyagok hogyan reagálnak különböző terepeken a különböző környezeti hatásokra. A jövőbeli Jaguar és Land Rover járművekbe tervezett új fémek és kompozitok mintáit repüléstechnológiai minőségű szenzorokba építik, amelyeket a világ legszélsőségesebb fizikai körülményei között tesztelnek, Észak-Amerikán át 400,000 km-en keresztül.
Az érzékelők folyamatosan mérik az anyagok teljesítményét és megosztják az adatokat a Jaguar Land Rover brit termékfejlesztő csapatával.

 

 

 

Ezekkel az információkkal a mérnökök pontosan megjósolhatják az anyag viselkedését a jövő járműveinek kidolgozása során – azzal a céllal, hogy a következő generációs könnyűfémek megfeleljenek a vállalat szigorú követelményeinek, valamint hosszabb élettartamúak és kiváló minőségűek legyenek.
A Jaguar Land Rover a minőségbiztosítás és a gyártás vezető szereplőivel dolgozik együtt a jövő könnyű járműveinek fejlesztésén. A hatékonyság növelése és a károsanyag-kibocsátás csökkentése kulcsfontosságú része a Jaguar Land Rover „Destination Zero” programjának: zéró károsanyag-kibocsátás, zéró baleset, zéró forgalmi torlódás.
A kutatás a Gesamtverband der Aluminiumindustrie (GDA) részét képezi.

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER