2012. szeptember 24. hétfő, 14:53

 

A Jaguar Land Rover a 2012. évi Párizsi Autószalonon ünnepli James Bond 50. születésnapját, és ebből az alkalomból kiállítja standján azt a Land Rover Defender modellt, amely az Albert R. Broccoli’s EON Productions, a Metro-Goldwyn-Mayer Studios és a Sony Pictures Entertainment produkciójában készülő, és hamarosan a filmszínházakba kerülő, Skyfall™ című filmben szerepelt.

A dupla kabinos pick up, amelyet a film nyitójelenetében Eve ügynök (Naomie Harris) vezet, a kiállítás második sajtónapján, 2012. szeptember 28-án, pénteken lesz megtekinthető a Land Rover standján.

james-bond-land-rover-defender-skyfall

A Jaguar Land Rover összesen 77 járművet biztosított a Skyfall forgatására, köztük Land Rover Defendereket, Range Rovereket és Jaguar XJ-ket, amelyek a filmben éppúgy szerepet kaptak, mint a forgatást támogató járműként.

„Bond minden porcikájában brit, és mivel a Jaguar és a Land Rover a két legnagyobb hagyományokkal rendelkező, világszerte ismert brit autómárka, gyakorlatilag magától értetődő volt a filmbéli együttműködés” – mondta Andrew Noakes, a produkció 11 Bond-filmet jegyző co-producere.

A filmben Daniel Craig játssza James Bondot, a további szerepekben Dame Judi Dench, Javier Bardem, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe, Naomie Harris, Ben Whishaw és Albert Finney jelenik meg a filmvásznon.

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy közreműködői lehettünk az James Bond filmnek. Az ikonikus Land Rover Defender világszerte ismert strapabíró technikájáról, míg a Range Rover fényűző kidolgozásával és kiváló terepképességeivel a szabadidőjárművek csúcsát testesíti meg. Mindkét jármű a brit formatervezés és műszaki fejlesztés legkiválóbb példája” – mondta John Edwards, a Land Rover globális márkaigazgatója.

„A Jaguar XJ műszaki tartalmát tekintve a márka modellkínálatának csúcsát testesíti meg. Alumínium szerkezetű futóműve könnyű, mégis rendkívül erős, így a jármű kezesen, pontosan vezethető, ugyanakkor hosszú távokon kivételesen kényelmes utazást tesz lehetővé. Az XJ fedélzetén a legmodernebb szórakoztató és kényelmi technológiákkal találkozhatunk, amelyek a díjnyertes formavilággal együtt a fényűzés, a technológia és a teljesítmény utolérhetetlen egységét teremtik meg” – mondta Adrian Hallmark, a Jaguar globális márkaigazgatója.

Az Albert R. Broccoli's Eon Productions, a Metro-Goldwyn-Mayer Studios és a Sony Pictures Entertainment közös produkciójaként készülő filmet az Oscar-díjas Sam Mendes rendezte, főszereplője Daniel Craig, aki harmadszor alakítja a 007-es ügynököt a filmvásznon. A Skyfall című film magyarországi premierjére 2012. őszén kerül sor.

Skyfall film ajánló videója:




  •  

Újabb cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER