Címkék: Jaguar Land Rover

2020. május 20. szerda, 17:18

 

A Jaguar Land Rover különleges kivitelű járművekre szakosodott Special Vehicle Operations részlege több mint 9,500 nagyteljesítményű, illetve luxuskivitelű SV járművet adott el a 2019/20. pénzügyi évben, 64 százalékkal többet, mint a 2018/19. pénzügyi évben.

 


 A növekedés mozgatórugója a hét modellből álló SV-paletta tagjai (mint a repülőgépek business osztályát idéző Executive Class ülésekkel felszerelt, nyújtott tengelytávú Range Rover SVAutobiography, vagy a vezetésre termett, 565 lóerős Range Rover SVAutobiography Dynamic) iránti, rendkívüli kereslet volt.

Az 575 lóerős Range Rover Sport SVR továbbra is a legnépszerűbb SV típus: öt évvel ezelőtti bevezetése óta folyamatosan nőnek a modell eladásai. A 2019-től forgalmazott, 550 lóerős Jaguar F-PACE SVR és Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic modellek szintén fontos szerepet játszottak a forgalom növelésében.

 

 


  Az értékesítés erősítéséhez az is hozzájárult, hogy a legfontosabb piacokon SV központokat hoztunk létre, illetve a márkakereskedésekben exkluzív SV területeket jelöltünk ki, beleértve a németországi Münchenben újonnan létrehozott Jaguar Land Rover Statement Site-ot is. Ezek a kereskedők külön képzésben részesülnek, így az SV ügyfélkör legkülönlegesebb igényeit és elvárásait is képesek kielégíteni, és az SV-től elvárt prémium szolgáltatást nyújtani, beleértve az egyéni kívánságok teljesítését. Ma már világszerte 100 márkakereskedésben működnek SV központok; a jövőben a hálózat további bővítését tervezzük.

 A Special Vehicle Operations 'SV Bespoke' részlege, amely egyedi karosszéria-színekkel, kidolgozással, külső és belső dekorelemekkel teremt az ügyfelek személyes ízlésének megfelelő, szó szerint testreszabott járműveket, szintén a forgalom növekedéséről számolhatott be. A különböző Jaguar és Land Rover modellek egyedi kialakítására, illetve különleges Premium Palette fényezésére irányuló megrendelések száma 20 százalékkal emelkedett.
A Jaguar és Land Rover SV termékekkel és azok alkotóival kapcsolatos hírek, exkluzív történetek elérhetők a @JaguarSV és @LandRoverSV Instagram-csatornákon.
A Jaguar és Land Rover SV termékek Magyarországon a Wallis British Motors Kft. szalonjában (1095 Budapest Máriássy u. 5.) érhetőek el.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER