Címkék: autókiállítás | Budapest | Ford | Ford Mondeo

Írta: Administrator   
2014. november 20. csütörtök, 10:28

 

Közel 10 éves kihagyás után ismét nagyszabású autószalon kerül megrendezésre Budapesten. November 21. és 23. között a Syma Csarnokban kap helyet a Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásár, melyen a járműipar legújabb trendjeivel, a népszerű márkák legfrissebb modelljeivel ismerkedhetnek meg a látogatók.

A magyarországi személyautó- és haszongépjármű piacon az elmúlt öt évben piacvezető szerepet betöltő, az idei évben egy ideig második helyen álló, ám az utóbbi két hónapban ismét élre kerülő Ford legnagyobb meglepetése a nagy várakozások övezte új Mondeo hazai leleplezése lesz.



A Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásáron 24 márka képviselteti magát, melyeket a hazai piac nagy múltú márkakereskedői mutatnak be. A Ford-ot két budapesti márkakereskedés, a Ford Ivanics és a Ford Petrányi képviseli majd a kiállításon.

A Ford standon a sokszorosan díjnyertes személyautó- és haszongépjármű portfoliójának modelljei jelennek meg, így többek között az elmúlt két évben világ legnépszerűbb autójának bizonyuló Focus és a világ legnépszerűbb kisautója, a Fiesta, valamint az Autobest 2013 díjjal jutalmazott B-Max, a 2013-as ’Év Pickupja’ címet elnyert Ranger, a 2013-as ’Év Haszongépjárműve’ díjat elhozó Transit Custom és a 2014-es ’Év Haszongépjárműve’ díjjal büszkélkedő Transit Connect mellett nagy újdonságként a hazai közönség először láthatja majd a nagy várakozások övezte vadonatúj Mondeo-t, amely nem csak elképesztően látványos formavilágával és prémium márkákat idéző belső kialakítással, hanem iparág- és szegmenselső aktív biztonsági rendszerek és vezetéstámogató technológiák széles arzenáljával biztosítja helyét a kategória élén. A standon a tervek szerint megtekinthető lesz emellett az 1.0 literes EcoBoost motor is, amely történelmet írva három egymást követő évben, 2012-ben, 2013-ban és 2014-ben egyaránt elhozta az ’Év Motorja’ címet.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER