Címkék: DS | Kovács Patrícia

2020. július 30. csütörtök, 19:05

 

Kovács Patrícia lett a DS 3 CROSSBACK E-TENSE magyarországi nagykövete. A sikeres színésznőnek ez az első elektromos autója, maga is most ismerkedik az elektromos autózással.

 


 A DS magyarországi importőre egy Crystal Pearl fényezésű, Alcantara kárpitozású DS 3 CROSSBACK E-TENSE Performance Line-t adott át a művésznőnek a DS STORE BUDAPEST-ben. A DS 3 CROSSBACK egyedi megjelenése tökéletesen illik Patrícia stílusához.

„Sokféle autót vezettem már, de elektromosat még sosem. Ezzel az autóval egy új fejezet nyílik meg az életemben. Egy elektromos autó sokkal nagyobb tudatosságot, sokkal több tervezést igényel, de kész vagyok megfelelni a kihívásnak.

 

 

 

 Az életemet igyekszem tudatosan élni és fontos számomra, hogy minél kevésbé szennyezzem a környezetet” – mondta el Kovács Patrícia színésznő, aki mostantól egy tisztán elektromos DS 3 CROSSBACK E-TENSE modellt fog használni a mindennapokban. A DS magyarországi importőre egy Crystal Pearl fényezésű, Alcantara kárpitozású Performance Line felszereltségű modellt adott át a művésznőnek a márka hazai bemutatótermében, a DS STORE BUDAPEST-ben.
A művésznő amellett, hogy rajong a szép tárgyakért, legalább ennyire fontosnak tartja, hogy autója nap mint nap kiszolgálja az ő és 7 éves kislánya igényeit. „Nekünk az autó egy családtag, az életünk része”- tette hozzá.

 A DS Automobiles minden modellje kínál elektromos, vagy plug-in hibrid változatot, 2025-től a márka kizárólag elektromos és hibrid modelleket fog forgalmazni. A DS E-TENSE modellek fejlesztésében óriási segítséget jelent az a tapasztalat, amelyhez a márka a Formula-E bajnokságban való részvétel által jut. A DS TECHEETAH csapat a konstruktőrök és pilóták versenyében is az élen áll.

A stílusos elektromos autózást képviselő DS 3 CROSSBACK E-TENSE az első elektromos prémium városi SUV a piacon. Az 50 KWh-s akkumulátor akár 320 km-es (WLTP) hatótávot biztosít. Az autó DC töltőről 100 kW-tal is tölthető, így akár 30 perc alatt elérhető a 80%-os töltöttségi szint.
„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhatunk Kovács Patrícia színésznővel, akinek hihetetlenül jól áll a DS stílusvilága”-mondta el az átadáskor Kanalas Gergely, a DS márkaigazgatója.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER