Címkék: DS

2022. október 11. kedd, 15:28

 

Nem sokkal a forgalmazás megkezdése után máris frissül a DS 4 kínálat. A 2023-as modellévbeátlépve megjelenik az OPÉRA kivitel, a Performance Line változat pedig még karakteresebb megjelenést kap.

 


 A DS 4 E-TENSE 225 elektromos hatótávolsága 13%-kal nő, így eléri a 62 km-t tisztán elektromos üzemmódban (WLTP).

 

 


Új OPÉRA kiviteli szint
A kínálat csúcsára érkező OPÉRA kivitel a DS 4 modellre jellemző legkifinomultabb megoldásokat és technológiákat kínálja szériában.
A DS Automobiles szaktudását tökéletesen leképező OPÉRA változatban mélybarna Criollo Nappa bőrkárpitozást találunk óraszíj mintázattal. Az első ülések fűthetők, szellőztethetők, a maximális kényelemről masszázsfunkció gondoskodik.
Ez a gazdagon felszerelt csúcskivitel számos kényelmi és biztonsági funkciót kínál szériában : a DS ACTIVE SCAN SUSPENSION vezérelt felfüggesztést, az elektromos tolótetőt, a lábmozdulattal is nyitható motoros csomagtérajtót, a többrétegű, hangszigetelt első-hátsó ablakokat, a vezeték nélküli telefontöltőt, alumínium pedálokat és lábtámaszt.


A Performance Line és Performance Line + változatok még karakteresebb megjelenést kapnak : a DS Automobiles emblémák, a DS 4 és E-TENSE feliratok króm helyett mind fekete színűek. Az ajtók alsó műanyag borításai texturált fekete felületet kapnak.
62 km-re növelt elektromos hatótáv a DS 4 E-TENSE 225 esetében
Az E-TENSE 225 plug-in hibrid mellett a PureTech 130 benzin-, valamint a BlueHDi 130 dízelmotorok alkotják a motorkínálatot.

DS 4 E-TENSE 225 elektromos autonómiája immár eléri a 62 kilométert a WLTP vegyes ciklus szerint mérve (13 %-os emelkedés). A hatótáv növekedése az optimalizált szoftver alkalmazásának eredménye.
Az egyszerűsítés szellemében az új BASTILLE alapkivitel váltja fel a korábbi BASTILLE és BASTILLE + kiviteleket. A kifinomultabb belső hangulatról a műszerfal borításán megjelenő bazaltfekete pikkelymintázat, a Polyambient hangulatvilágítás,a Clou de Paris gilosált dekorációs betétek és a teljesen zárt középkonzol gondoskodnak.

Listaárak :
DS 4 PureTech 130 Automatic : 11 550 000 Ft-tól
DS 4 BlueHDi 130 : 12 250 000 Ft-tól
DS 4 E-TENSE 225 : 16 100 000 Ft-tól


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER