2011. április 28. csütörtök, 17:54

 

Bár a vadonatúj modell karosszériájának mérete ugyanakkora maradt, mint a kifutó modellé, az utastér tágasabb lett. A harmadik generációs boxermotor és az új Lineartronic (CVT) váltómű révén csökkent a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás, ugyanakkor az autó élvezetesebben és kényelmesebben vezethető.

A Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), a Subaru autók gyártója ma bejelentette, hogy a vadonatúj Impreza modell négy- és ötajtós változatának (amerikai modellváltozat) világpremierje a 2011-es New York-i Nemzetközi Autó-kiállításon lesz. (április 22. – május 1.) Az FHI még ebben az évben bevezeti az új Imprezát az amerikai piacra; ez lesz a márka első modellje, amelynek határozott üzenete az „Élvezet és Nyugalom”, valamint – összhangban a Subaru új márkafilozófiájával – „Magabiztosság az Utakon”.

uj-subaru-impreza

A negyedik generációs Impreza fejlesztésének vezérfonala az „Újrafogalmazott Érték”, Újrafogalmazott Kategória” volt. Az 1992-ben bemutatott Impreza komfort-szintjét sikerült jelentősen tovább finomítani, emellett pedig a Subaru eredeti szimmetrikus összkerékhajtási rendszerének és boxermotorjának megbízhatósága és kezelhetősége is javult. A piaci elvárásoknak megfelelően a Subaru csúcsminőségű globális modellnek szánja a vadonatúj Imprezát.
A fejlesztés során a mérnökök az autó környezetbarát jellegének erősítésére és a vezetési élmény növelésére helyezték a hangsúlyt. A harmadik generációs boxermotor és az új Lineartronic váltómű révén csökkent a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás; az autó élvezetesebben vezethető, s annak ellenére, hogy a karosszéria mérete nem változott, az utastér tágasabb, komfortosabb és még jobb minőségű lett. Az Impreza új, sosem látott értékeket kínál, amelyek túlmutatnak a jelenleg ismert járműosztályok kínálatán.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER