2012. január 12. csütörtök, 21:04

 

Rohamosan zajlik az Infiniti csúcstechnológiás sport koncepcióautójának fejlesztése, hogy bemutatkozhasson a 2012-es Genfi Autószalonon. A könnyű, és alacsony kibocsátást ígérő sport-koncepcióautó az első Infiniti, amely nem csak kategóriáján túllépő hajtáslánccal, hanem középmotorral rendelkezik a jobb súlyeloszlás, egyben a jobb vezethetőség érdekében.

koncept-infiniti

Az Infiniti vezető szerepet tölt be a magas teljesítmény és alacsony kibocsátás technológiájában az Infiniti M35 hibriddel. A genfi koncepció a következő lépcső az élénk, vonzó és kifinomult vezetési élményt kínáló elektromos meghajtású jármű felé. Ennek nagyon fontos eleme a középmotoros elrendezés.

infiniti-sportauto-koncept

Az egyelőre név nélküli autó minimálisra csökkenti a kompromisszumot az izgalmas teljesítmény és a környezettudatos közlekedés között. Stílusa, méretei és a középmotor mind újdonság az Infiniti számára, a meglepő sportautó koncepció karaktere mégis hű a márkához, csak úgy, mint az elektromos járművek fejlesztésének az iránya, amely ötvözi az extrém alacsony-kibocsátású teljesítményt a kibocsátásmentes városi használattal.

infiniti-sportauto

Forrás: Just Creative


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER