Címkék: Nissan | Nissan Pulsar | törésteszt

2014. november 13. csütörtök, 11:29

 

A Nissan újabb modellje szerzett ötcsillagos értékelést az EuroNCAP független tesztelő szervezet töréstesztjén. Néhány héttel ezelőtt az új X-Trail, februárban pedig az új Qashqai is ötcsillagos eredményt ért el, a Pulsar a Nissan harmadik modellje, amely maximális minősítést szerzett.

Az EuroNCAP a töréstesztről készült jelentésében kiemelte a Pulsar lenyűgöző erősségű karosszériáját, és az utasok lábának és combcsontjának védelméről gondoskodó rendszer is jó értékelést kapott. A jelentés megemlíti, hogy a modell még az EuroNCAP súlyosabb, oszlopokkal való ütközésen alapuló töréstesztje során is megfelelő védelmet biztosított a bábuk számára. A jelentés a másfél éves gyermeknek megfelelő bábun elvégzett tesztet követően a gyermekvédelem területén is maximális pontszámban részesítette a Pulsart, és a modell gyalogosgázolással szembeni ütközésvédelmét is dicsérte.Pulsar biztonság
Az EuroNCAP megállapításai alátámasztják a Nissan saját értékelését a Pulsar kiváló biztonsági teljesítményéről, és kiemelik, hogy a modell különösen magas szintű védelmet nyújt a vezető és az utasok számára. A biztonság régóta a Nissan modellek formatervének és az autógyártó mérnöki filozófiájának alapját képezi. A márkát a passzív és aktív biztonsági rendszerek fejlesztése iránti elkötelezettség továbbra is megkülönbözteti a versenytársaktól.

A Pulsar felszereltségébe olyan kategóriavezető biztonsági technológiák tartoznak, mint a mozgó tárgyak észlelésén alapuló rendszer.  Ez a fejlett rendszer az elismert 360 fokos parkolókamera képességeire épül, így a sofőr gyakorlatilag egy „digitális másodpilótát" kap, mely tájékoztatja arról, ha valami keresztezi a Pulsar tolatási útvonalát. A Pulsar vásárlói számára olyan biztonsági technológiák is elérhetők, mint a vészfékezési asszisztens, a sávelhagyásjelzés, a holttérfigyelés és a különösen hatékony LED-fényszórók.A Pulsar minőségi megoldásokkal és a Nissan innovációjával rázza fel a C-szegmenst
A Pulsart hivatalosan az októberi Párizsi Autószalonon mutatták be, és már megkezdődött a modell európai értékesítése is. Az új modell ötvözi a praktikus kialakítás, a technológia és a minőség nyújtotta előnyöket, és ezzel újraértelmezi kategóriáját. A Nissan népszerű és különösen sikeres crossover modelljeinek formai jegyeit idéző, teljesen új Pulsart kifejezetten a C-szegmens vásárlóinak igényei szerint tervezték, és kiemelkedően praktikus is; gondoljunk csak például a modell kategóriavezető óriási lábterére.

A Pulsar típuscsalád háromféle (110, 115 és 190 LE-s) motorral rendelhető. Mindhárom motorhoz az alapfelszereltség az üresjárati stop/start rendszer, amely csökkenti a CO2-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER