2012. július 03. kedd, 19:25

 

Autós üldözés közben szalagkorlátnak csapódott egy rendőrautó a fővárosi XV. kerületben kedd délelőtt - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

A rendőrség közleménye szerint a keresett autó sofőrje azért menekült, mert egy autó csomagtartójából ellopott egy táskát, amelyben nagy összegű készpénz volt.
A tájékoztatás szerint a XV. kerületben kedd délelőtt egy házaspár két bankból nagyobb összegű készpénzt vett fel, majd a táskát a pénzzel együtt az autó csomagtartójába tette. Miután beszálltak az autóba, észrevették, hogy egy ismeretlen kinyitotta kocsijuk csomagtartóját, kivette a pénzt tartalmazó táskát, majd egy fekete autóval elhajtott.
Mint írták, a rendőrség azonnal elkezdte keresni az autót, majd miután a XV. kerületi Nyírpalota út és Kontyfa utca kereszteződésénél észrevették, a Szentmihályi útról az M0-s autóútra vezető bekötőúton az egyik járőr elé hajtott, hogy megállítsa, de a fekete autó hátulról nekiment, a rendőrkocsi a szalagkorlátnak csapódott. A balesetben senki nem sérült meg. A BRFK jelenleg is keresi az autót és vezetőjét - tették hozzá.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER