2013. március 25. hétfő, 16:46

 

Lezárták az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát Kecskemét és Kiskunfélegyháza között hétfő délután, mert az úton keresztbe fordult egy kamion - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.


Gál Kristóf közölte: jelentős torlódásra lehet számítani az autópálya érintett szakaszán, a 92-es kilométernél.

m7-kaposvar

Fotó: Varga György

Letenye és Lenti térségében szükségparkolóhelyeket jelölnek ki a helyi védelmi bizottságok a szlovén hatóságok által a határon életbe léptetett forgalmi korlátozás miatt - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hétfőn az MTI-vel.

Rigó Csaba Zala megyei kormánymegbízott a Zala Megyei Védelmi Bizottság elnökeként soron kívüli intézkedést adott ki a magyar-szlovén határon feltorlódott kamionok miatt kialakult helyzet és a rendkívüli időjárás következményeinek kezelésére.
Az intézkedés alapján a letenyei és a lenti védelmi bizottságok szükségparkolóhelyeket jelölnek ki a forgalomkorlátozás által érintett járművek számára, illetve felveszik a kapcsolatot a karitatív szervezetekkel, hogy szükség esetén biztosított legyen a járművek sofőrjeinek, utasainak ellátása.
A tehergépjárműveket a terminálokban, majd az autópálya melletti pihenőhelyeken helyezik el, ha ezek megtelnek, akkor a szükségparkolóhelyekre irányítják őket. A feltorlódott tehergépjárművek között lévő veszélyesáru-szállítmányokat elkülönítve helyezik el - tette hozzá a zalai katasztrófavédelem.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER