2013. március 25. hétfő, 14:54

 

Pihenőhelyekre, benzinkutakra és a leállósávokra terelik a kamionokat az M7-es autópálya somogyi szakaszán, miután a magyar-szlovén határon nem engedik át a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket - közölte Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a honlapján.

A tájékoztatás szerint a tehergépjárművek a rendkívüli időjárási helyzetre tekintettel nem léphetik át a határt 12 óra 30 perctől bizonytalan ideig a Zala megyei Rédicsnél és Tornyiszentmiklósnál.

A Somogy megyei rendőrség azt írta, hogy a megyében a berzencei és a barcsi határátkelőn a személyautó- és a kamionforgalom továbbra is zavartalan.

Somogyban jelenleg nincs lezárt út és elzárt település, de már két baleset történt a havazás miatt is. A Várda-Juta közötti útszakaszon  két autó ütközött, nem sérült meg senki. Juta és Kaposvár között pedig egy személygépkocsi árokba csúszott, egy ember megsérült.

A rendőrség felhívja a sofőrök figyelmét, hogy a havazás miatt a 67-es úton, a "simonfai tetőnél" nehezen járható az út kamionnal.

Emlékeztettek arra, hogy a meteorológiai szolgálat narancssárga figyelmeztetést adott ki Somogy megyére, mert 24 óra alatt 20 centimétert meghaladó friss hó várható. MTI


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER