2011. május 13. péntek, 18:13

 

Építési munkálatok miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a hétvégén az M0-s autóút déli szektorán, valamint az M3 autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán a Bagi völgyhídnál.

 

autopalya-tereles-m0-m3



Felújítási munkálatok miatt a hétvégén, több helyen is forgalomkorlátozásra kell számítani az Állami Autópálya Kezelő Zrt. úthálózatán.
Május 13-án, pénteken 19 órától hídfelújítási munkát végeznek az M0-s autóút bal pályájának 13. kilométerszelvényénél, ezért a Budapest és az M5 autópálya felől az M1, M6 és M7 autópályák irányába haladók egy sávos forgalomkorlátozásra készüljenek fel. A korlátozás hétfőn hajnalig tart, de a reggeli csúcsforgalom idejére már mindkét sáv járható lesz.
A hétvégén ugyancsak forgalomkorlátozásra kell számítani az M3 autópályán közlekedőknek. Az M3 Nyíregyháza felé vezető, jobb oldalán, a 34+152 km szelvényében található Bagi völgyhídon felújítási munkákat végeztet az Állami Autópálya Kezelő Zrt.
Ezért május 14. szombaton 12 órától május 16. hétfőn 14 óráig, mintegy 500 m hosszon csak egy forgalmi sáv lesz járható.
A jelzett időszakok egy része alatt a hidakon munkavégzés nem lesz látható, azonban a tönkrement dilatációs szerkezetek cseréjéhez alkalmazott javítóanyagok megszilárdulásához elengedhetetlenül szükséges a forgalommentesítés.
A torlódások elkerülése érdekében az ÁAK Zrt. nem végez forgalomtereléssel és sávzárással járó munkálatokat a hétköznapok legforgalmasabbnak számító óráiban. Ez alól csak a halaszthatatlan feladatok és a balesetveszélyt okozó hibák elhárítása képeznek kivételt.
Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az utazók megértését és türelmét kéri!



  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER