2011. május 06. péntek, 12:05

 

Építési munkálatok miatt egész napos forgalomkorlátozásra kell számítani a hétvégén az M0-s autóút déli szektorának több szakaszán az M1-es és M5-ös autópályák között.

 

m0-forgalom-tereles

A torlódások elkerülése érdekében az M0-s autóút déli szektorán az ÁAK Zrt. nem végez forgalomtereléssel és sávzárással járó munkálatokat a hétköznapok legforgalmasabbnak számító óráiban. Ez alól csak a halaszthatatlan feladatok és a balesetveszélyt okozó hibák elhárítása képeznek kivételt.
A kisebb beavatkozások elvégzéséhez gyakran elegendőnek bizonyul a csúcsforgalmi időszakokon kívüli, jellemzően éjszaka történő munkavégzés. Az autóút szélesítési és a Dunaharaszti-Gyál közötti szakasz építési munkáin túl egyéb útüzemeltetői feladatok elvégzéséhez azonban a kivitelezés technológiája és időszükséglete okán hosszabb időre kell biztosítani a munkaterületet.
Ennek következtében most szombaton és vasárnap, vagyis május 7-én és 8-án az M0-s autóút déli szektorában az M1 es és M5-ös autópályák között több szakaszon is mindkét irányban egész napos sávzárásokra kell számítani. Aki teheti, annak tehát érdemes más útvonalat választania ezen a hétvégén.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER