2011. december 09. péntek, 18:04

 

December 12-től folytatódik az első ajtós felszállás bevezetése a BKV járatain, hétfőtől a 71-es, 152-es, 174-es, 175-ös, a 179-es és 197-es jelzésű járatokon kell az új rendszer szerint igénybe venni az uazást.

Egy hete a 121-es, a 140-es és a 170-es járatokon vezették be az új rendszert, amit 2012. január 30-ig további járatokon tervezik elndítani.
Az elsőajtós felszállás rendszerének lényege, hogy a járműre felszállni csak az első ajtónál lehet, leszállás céljára a hátsó ajtókat veheti igénybe az utazóközönség. Rendkívüli esetben (pl. kerekes székesek, vagy gyerekkocsival felszállók esetében) az általános feltételektől el lehet térni.
A felszálláskor érvényes jeggyel nem rendelkező utasok a jegyeket az említett járatok járművezetőinél válthatják meg 400 forintért. (Ezt továbbra sem értjük miért drágább, mint a jegypénztárban vagy a jegykiadó automatánál - pláne, ha azok nincsnek a megálló környékén. Szerkesztői megjegyzés.)


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Burgai László
0
 
 
Aki ezt kitalálta és alkalmazni is kívánja, az családjával - gyerekével, anyósával - együtt vegye igénybe a BKV. utazási szolgáltatását. Ezt követően alkosson őszinte véleményt és tegye közhíré.
Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER