2012. február 22. szerda, 14:06

 

A második ÖKO Szállítás és Logisztika kiállításon a dízel járművek fogyasztásának csökkentésére kifejlesztett Solutions Optifuel csomagot, valamint az alternatív hajtással működő (elektromos, hibrid és földgázüzemű) járműveinek kínálatát, a Clean Tech választékot mutatja be a Renault Trucks.

A szállítmányozás környezetkímélő megoldásait középpontba állító seregszemlét a 2012. március 27. és 30. között Villepinte-ben megrendezett A Szállítás és a Logisztika Nemzetközi Hete rendezvény keretében szervezik meg.

A közúti fuvarozás környezeti kihívásával szemben a Renault Trucks saját fejlesztésű megoldásokat kínál ügyfeleinek járműveik környezetterhelésének csökkentésére. Az ajánlott megoldások között szerepel a hagyományos dízel teherautókhoz ajánlott Optifuel csomag és a Clean Tech védjegy alatt kínált, alternatív energiával működő járműcsalád. E két ajánlat lesz az észak-párizsi Villepinte-ben 2012. március 27. és 30. között megrendezett ÖKO Szállítás és Logisztika kiállításon a Renault Trucks legfontosabb mondanivalója. A látogatók a 6-os pavilon E22-es standján ismerkedhetnek meg ezekkel a megoldásokkal.



Az érdeklődők interaktív oszlopokon keresztül fedezhetik fel a gyártó Clean Tech kínálatát. Ez a védjegy a 100 százalékig elektromos (Maxity Electrique), a hibrid (Premium Distribution Hybrys Tech) és a földgázüzemű (Premium Distribution GNV) járműveket takarja.
A szalonon a gyártó a Solutions Optifuel csomagot is bemutatja. Ez a csomag tartalmazza az összes olyan eszközt, amelyet a Renault Trucks kínál a fogyasztás csökkentésére. Az egyik ilyen megoldás az Optifuel Programme, amely két egymást kiegészítő részből áll: a gazdaságos vezetési stílus elsajátítására kialakított képzésből (Optifuel Training), valamint a fogyasztás mérésére és kiértékelésére szolgáló programból (Optifuel Infomax). A Solutions Optifuel csomagba tartozik továbbá az Optifleet informatikai eszköz, amelyet a Renault Trucks flottakövetésre és flottakezelésre fejlesztett ki. A járművek valós idejű helymeghatározásának és követésének köszönhetően az Optifleet lehetővé teszi, hogy a szállítók növeljék jövedelmezőségüket, miközben csökkentik üzemeltetési költségeiket, és növelik az ügyfelek elégedettségét.



navigacio-teherautoknak
A Renault Trucks több okostelefon alkalmazást is kifejlesztett sofőrök számára. Ezek a következők: a kifejezetten teherautós GPS, a NavTruck, a XXI. század vezetési naplója, a Time Book, illetve a Deliver Eye, amelyen keresztül geotag-ekkel megjelölt fotókat küldhet a sofőr. Az alkalmazásoknak köszönhetően a sofőrök hatékonyabban tudják elvégezni a megbízatásaikat; az újabb alkalmazások kifejlesztésének is ez a mottója. A szalonon elhelyezett oszlopokon ezeknek az alkalmazásoknak a bemutató példányait, valamint a Renault Trucks Racing teherautó verseny videójáték-szimulátort is megtekinthetik az érdeklődők.


  •  
 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER