Címkék: DS | Formula E

2020. július 25. szombat, 15:06

 

A Formula-E bajnokság 6. idényét félbe vágó kényszerpihenő után 2020. augusztus 5-én újra rajthoz áll a DS Automobiles és partnere, a TECHEETAH.

 

 

 A Berlinben megrendezésre kerülő 6 zárt kapus futammal (augusztus 5-6., 8-9. és 12-13.) zárul a járványt súlyosan megszenvedő bajnokság. A két DS E-TENSE FE20 volánjánál a 2018/2019-es bajnokság győztesét, a kétszeres címvédő Jean-Eric Vergne-t és a pilóták versenyét vezető Antonio Felix Da Costát üdvözölhetjük. A konstruktőrök versenyében is élen álló DS TECHEETAH csapatának eltökélt szándéka, hogy a szezonzáró versenyeken újabb győzelmeket arasson.

 

 

 
A koronavírus-járvány miatt kialakult zavaros helyzet ellenére a versenyzők és a csapatok több mint három hónapja aktívan készülnek a bajnokság folytatására.

Az utóbbi néhány hétben a csapat mérnökei elsősorban a DS E-TENSE FE20 fedélzeti rendszereinek az optimalizálására összpontosítottak, de a versenystratégia kidolgozásában is szerepet kaptak, mely ismét kulcsfontosságú lesz az egyéni és a csapatverseny megnyerése szempontjából. A kijárási korlátozások megszüntetése óta pedig a versenyzők is folyamatosan edzenek a versenyszimulátorokon.


A csapat amellett, hogy teljes erőbedobással készül az idényzáró versenyekre, a jövőről sem feledkezik meg, és már megkezdte a vadonatúj hajtáslánc tesztelését, melynek jóváhagyása a következő szezonra várható.


Xavier Mestelan-Pinon, a DS Performance igazgatója: „Különleges légkörben, szigorú egészségügyi protokoll mellett folytatjuk a versenyzést, de változatlanul arra törekszünk, hogy további bajnoki címeket szerezzünk. A csapat fantasztikus munkát végzett, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy a DS ismét beírja magát a Formula-E bajnokság történetébe.”

Jean-Eric Vergne, a DS TECHEETAH pilótája és DS-nagykövet: „Egy kicsit zűrös ez az idényzárás, de már nagyon várom, hogy újra versenyezhessek. Nagyon oda fogunk figyelni, hogy ne hibázzunk, mert még sok pontot lehet szerezni. Mindenesetre minden adott a sikeres versenyzéshez és a további győzelmekhez.”
Antonio Felix Da Costa, a DS TECHEETAH pilótája: „Nagyon örülök, hogy végre újra versenyezhetek. Nagyon furcsa időszakot élünk át az egész világon, de jó visszatérni a versenyzéshez. Vezető pozícióból folytatjuk a bajnokságot, de nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a szezon fele még hátravan, és mindössze 6 napig fog tartani. De tökéletesen felkészültünk, és a megfelelő lelkiállapotban érkezünk Berlinbe ahhoz, hogy nyerni tudjunk.”

 

 


a DS TECHEETAH-RÓL
A SECA (Sanghaj) Limited által üzemeltetett kínai TECHEETAH Formula-E csapat az ABB FIA Formula-E bajnokság egy résztvevője.
A csapat színeiben a 2017/2018-as évadban Jean-Eric Vergne egyéni bajnoki címet szerzett, André Lotterernek hála pedig a csapatnak is sikerült második helyen végeznie a tabellán.
A 2018/2019-es FIA Formula-E bajnokságon a TECHEETAH szövetkezett a DS Automobiles-lal, innen a DS TECHEETAH név. 
2019. július 14-én, a FIA Formula-E bajnokság 5. évadában a DS TECHEETAH első helyen végzett a csapatversenyben, Jean-Eric Vergne pedig a pilótáknak járó bajnoki címet szerezte meg.

A CHINA MEDIA CAPITALRŐL (CMC)
A China Media Capital (CMC) cég alapítója és vezetője az a Ruigang Li, aki Kínában és az egész világon a média- és a szórakoztatóipar befektetői és menedzseri körének egyik kiemelkedő alakja. A CMC számos referencia- és vezető terméket hozott létre, illetve fejlesztett a média és a szórakoztatóipar világában, az internetes és a mobil platformokon, az életmód, a mozi, a televízió, a zene, a sport, a szórakozás, a pénzügyi média, a pénzügyi adatszolgáltatások, az online videók, az okostelevíziózás, a reklám, a közösségi oldalak, a játékipar, az online oktatás, az e-kereskedelem és az O2O kereskedelem stb. területén.

A SECáról
A sanghaji székhelyű SECA egy sportmenedzsmenttel és sportmarketinggel foglalkozó neves kínai cég. A vállalat a sportolók képviseletére, eseményszervezésre és tartalomfejlesztésre szakosodott. Befektetői között ott találjuk többek között a China Media Capital (CMC) holdingot és Yao Minget, aki az NBA által létrehozott Hírességek Csarnokának tagja.

A DS AUTOMOBILES-ról
Az 1955-ben üstökösként feltűnt Citroën DS avantgárd szellemisége által inspirált DS márka 2015-ben született meg azzal a céllal, hogy a francia luxus hagyományait átültesse az autóiparba. A DS Automobiles a PSA csoport prémium márkája.
Az önkifejezést és az új technológiákat kereső ügyfélkörnek szánt második generációs DS modellek a kifinomultságot és a csúcstechnológiát ötvözik.
A DS 7 CROSSBACK, a DS 3 CROSSBACK és a DS 9 modellekkel a DS hat nemzetközi forgalmazású modellből álló paletta felépítését kezdte meg, amelynek minden tagja elérhető lesz elektromos, vagy hibrid változatban (E-TENSE név alatt).
A 100%-ban elektromos hajtású DS 3 CROSSBACK E-TENSE és a hálózatról tölthető hibrid hajtásrendszerű, 300 lóerős, négykerék-meghajtású és mindössze 34 g/km CO2-kibocsátási értékkel rendelkező DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 modellek a DS által a 2018/2019-ben elnyert Formula-E versenyzői és csapatbajnoki címmel szerzett szaktudást kamatoztatják.
A márka nem csak modelljein, hanem az ONLY YOU szolgáltatási programon keresztül is kivételes kapcsolatot ápol ügyfeleivel.
A 39 országban jelen lévő DS márka saját kereskedőhálózatot épít ki, amely már 400 DS STORE-ból és DS SALON-ból áll.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER