Címkék: Jaguar Racing | videó

2020. május 27. szerda, 19:15

 

A Jaguar Racing videós podcastja, a „RE:CHARGE at Home" egy rendszeresen jelentkező, bennfentes információkat tartalmazó sorozat, melynek házigazdája Amanda Stretton és Vernon Kay, akik minden alkalommal más-más vendéget hívnak meg a Formula E és a Jaguar I-PACE eTROPHY - a világ első elektromos autóverseny-sorozatának - világából.

 

 

 Az epizódokat többféle platformon is nyomon lehet követni: Youtube-on, Spotify-on, Apple Podcaston, Google Podcaston, Instagramon, Facebookon, Twitteren.

 A hetedik részben a Jaguar I-PACE eTROPHY három versenyzője beszélget Vernon Kayjel. Az epizód vendégei: a Saudi Racingtől MASHHUR BAL HEJAILA ÉS FAHAD ALGOSAIBI, valaminta jelenlegi bajnok, SÉRGIO JIMENEZ a ZEG iCarros Jaguar Braziltól, akik többek között arról mesélnek, hogyan élik meg ezt az időszakot. Természetesen szó esik az I-PACE eTROPHY versenysorozatról és az ATTACK MODE stratégiákról is.

Az epizódot itt lehet megtekinteni:

 

 

A nyolcadik epizódban a hölgyek kerülnek a reflektorfénybe: Amanda Stretton vendége a Jaguar ran racing Team Germany versenyzője, ALICE POWELL ÉS ABBIE EATON, Diriyah VIP versenyzője. Többek között a Jaguar I-PACE eTROPHY-s tapasztalatokról beszélgetnek, a Szaúd-Arábiában való versenyzésről, vagy hogy milyen egyáltalán elektromos versenyautót vezetni, valamint a motorsportban dolgozó és versenyző nőkről is szó esik, akiknek a száma egyre növekszik.

Az epizódot itt lehet megtekinteni:

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER