Címkék: Jaguár | videó

2020. május 13. szerda, 14:38

 

A Jaguar Racing videós podcastja, a „RE:CHARGE at Home" egy rendszeresen jelentkező, bennfentes információkat tartalmazó sorozat, melynek házigazdája Amanda Stretton és Vernon Kay, akik minden alkalommal más-más vendéget hívnak meg a Formula E és a Jaguar I-PACE eTROPHY - a világ első elektromos autóverseny-sorozatának - világából.

 

 

Az epizódokat többféle platformon is nyomon lehet követni: Youtube-on, Spotify-on, Apple Podcaston, Google Podcaston, Instagramon, Facebookon, Twitteren.

Az ötödik részben Mitch Evans mérnökei felfedik, hogy mi kell ahhoz, hogy megnyerjünk egy Formula E versenyt. Josep Roca és Cristina Manas, a Panasonic Jaguar Racing mérnökei többek között arról beszélgetnek, hogy mennyire fontos az autóversenyzővel való kapcsolat.

Az epizódot itt lehet megtekinteni:

 

 

A hatodik rész vendége a Panasonic Jaguar Racing versenyzője, James Calado ÉS a Jaguar Racing nagykövete, HO-PIN TUNG. Szó lesz többek között a csapatban betöltött szerepükről, az első ABB Formula E Race at Home Challenge-ről és arról, hogyan működik a Jaguar I-PACE eTROPHY a járművillamosítási technológia tesztelési környezeteként, kísérleti platformjaként. Ezek mellett Ho-Pin Tung exkluzív betekintést enged a Range Rover Sport Dragon Challenge színfalai mögé, és elmagyarázza, hogyan valósult meg.

Az epizódot itt lehet megtekinteni:

 

 

 


  •  
 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER